Enige tijd terug vertelden we jullie over de DSO-gaat-groen-actie, waarmee we zonnepanelen willen bekostigen voor onze club. We zijn blij te melden dat de actie goed loopt! Circa 30 personen en ondernemers die DSO een warm (en groen) hart toedragen hebben al ingeschreven. Maar er kunnen er nog wel wat bij! Wil jij ook je naam voor minimaal 5 jaar op het DSO-gaat-groen-bord op de zijkant van het clubgebouw? Steun je DSO met deze actie? Laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag de leden van de sponsorcommissie om informatie (Dennis van Wassenaar, Karel van Dam, Evelyn van Dijk, Marcel Michielsen).

Steunen hoeft niet alleen: het mag ook met een team, met een familie, met een straat... het maakt ons niet uit! Personen (en teams en straten) betalen eenmalig € 50 om een paneel te sponsoren. Ondernemers betalen eenmalig € 150 om minimaal 5 jaar te laten zien dat zij DSO en het milieu steunen.