Zoals jullie allemaal weten, staat voor 21 januari het feest ‘DSO goes to the movies’ op de agenda. 
Voor feesten die tot 01.00 uur duren, vragen wij altijd een vergunning aan bij de gemeente Moerdijk, zodat we tot die eindtijd kunnen feesten en alcoholische dranken mogen schenken. Zo ook voor dit feest.

Nu heeft de gemeente besloten het beleid rondom festiviteiten binnen sportkantines aan te scherpen. Helaas is gebleken dat oneerlijke concurrentie kan ontstaan als er activiteiten plaatsvinden in sportkantines die ook elders (in de reguliere horeca) gevierd kunnen worden. Dit geldt dan bijv. voor themafeesten. 
Hierdoor heeft de gemeente besloten om evenementenvergunningen kritischer te beoordelen, waardoor wellicht vergunningaanvragen worden afgewezen voor onze activiteiten.

De gemeente heeft onze vergunningaanvraag voor het feest van 21 januari geweigerd, waardoor het feest niet door kan gaan.
Wij hebben als bestuur nog contact opgenomen met de gemeente, om toe te lichten dat wij als vereniging dit soort evenementen al jaren houden en het stimuleren van het clubgevoel (waar wij deze activiteiten voor doen) nu wordt geboycot, maar dit heeft niet mogen baten. 

Het stelt ons enorm teleur dat DSO goes to the movies niet door kan gaan, we gaan dan ook ons best doen om een oplossing te bedenken en te zorgen dat we in de toekomst genoeg leuke activiteiten kunnen houden binnen onze vereniging. 

Voor club-gerelateerde activiteiten, zoals bijv. een kampioensfeest, vrijwilligersavond of Sinterklaasavond, zal normaliter wel een vergunning worden uitgegeven.


Leden die al betaald hebben voor het feest, kunnen hun geld bij Dennis van Wassenaar ophalen. Hij is regelmatig in de Niervaert te vinden;

Zaterdag 07/01 tussen 11.00 en 12.00
Maandag 09/01 tussen 19.15 en 20.00
Dinsdag 10/01 tussen 19.00 en 20.00
Zaterdag 14/01 de hele middag.

 


Zijn er vragen rondom de vergunningaanvragen e.d., dan kunnen jullie bij ons terecht.

Namens het bestuur,
Daphne Strootman