De fancyfair en snuffelmarkt van de Klundertse korfbalvereniging DSO heeft zaterdag netto ruim zevenduizend gulden opgebracht. De gehele dag was het gezellig druk in en rond de korfbalkantine aan de Ambachtsherenweg. Jong en oud wist zich uitstekend te vermaken bij DSO.

Voor de jeugd waren er allerlei spelletjes, zoals enveloppen trekken, schieten, eendjes vissen en een lolliebak. Op de snuffelmarkt werd allerhande waar aangeboden van huishoudelijke artikelen, gereedschap tot speelgoed. "Voor de opening 's morgens om tien uur stonden er al aardig wat mensen te wachten en in het begin was het dan ook flink dringen op de rommelmarkt," vertelt Gonnie Tolenaars namens de braderiecommissie van DSO, "later werd het wel wat rustiger, maar over het algemeen is er toch aardig wat verkocht.

Naast de snuffelmarkt was er deze keer ook een hobbymarkt ingericht. De opbrengst van ruim zevenduizend gulden zal in eerste instantie gebruikt worden ter aanvulling van de aankleding van de kantine. "Mocht er daarna nog geld overblijven, dan zal dit gereserveerd worden voor de feestweek die we volgend jaar september zullen organiseren in verband met het veertigjarig bestaan van onze vereniging."

{gallery}/fancyfair/1998{/gallery}

20:00 bestuursvergadering