Zaterdag 6 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse playbackshow. Met de negen spetterende optredens was het voor onze juryleden Piet Hordijk, Ad scheuders en Marijn van Wensen niet gemakkelijk om hier een winnaar uit te kiezen. Zo hebben we veel verschillende acts op het podium gezien die allemaal met veel enthousiasme zijn neergezet.

Nogmaals een compliment voor het optreden van Angelique van Es en Vera den Hollander. Dit was een leuke verrassing voor vele in de zaal!

Nadat alle optredens waren geweest, moest de jury in lang beraad voor de uitslag.
De prijzen waren als volgt:

3e prijs: Karel van Dam met zijn geweldige optreden als Lily Allen.
2e prijs: Remco en Daisy Scheuders met een perfecte en orginele vertolking van Natalie Imbruglia en Johann Lippowitz.

Maar de hoofdprijs was dit jaar voooooooorr.....

THE BACKSTREET BOYS!
De heren van DSO2 (Olaf, Anton, Marc, Jasper en Benjamin) hebben er met zijn vijven een spetterend optreden van gemaakt waar vooral de dames van genoten hebben! :-)

Iedereen die benieuwd is naar de foto's van de optredens, kan deze bekijken op http://picasaweb.google.com/gjvnierop/PlaybackshowDSO#

We willen iedereen bedanken voor deze leuke avond en hopen er volgend jaar weer een groot feest van te maken!

Groeten van alle NAC-leden,

Paul Langeweg