Morgen is tijd voor het jaarlijkse familietoernooi.  Deelnemers worden om 10.30 uur verwacht, de eerste wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Hieronder nog wat aanvullende informatie.

Voor dit toernooi zijn de regels van het KNKV van toepassing. Deze regels zijn te vinden onder deze link: http://www.knkv.nl/userfiles/knkv_corporate/Spelregels_korfbal_juli_2010.pdf .

De wedstrijden zullen twee keer 10 minuten duren waarbij na 10 minuten sowieso van vak gewisseld wordt. Er zijn twee poules waarvan de winnaars de finale zullen spelen.
Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een gelijkspel 1 punt en een verlies levert geen punten op.
Indien er aan het einde van de poulefase teams zijn met gelijke punten wordt er gepromoveerd naar de finale op basis van doelsaldo. Indien het doelsaldo ook gelijk is telt het onderling resultaat.
Indien het onderling resultaat ook gelijk is worden er strafworpen genomen. Er mag onbeperkt gewisseld worden. Een team bestaat altijd uit 4 heren en 4 dames.
Er mogen maximaal 5 korfballers per team op het veld staan. Een dame mag wel als heer spelen maar een heer niet als dame.
We spelen op kunstgras dus pas je schoenen hierop aan.
De stand die de scheidsrechter inlevert is definitief.
Respecteer de scheidsrechter en respecteer je tegenstander.
Fanatisme is prima maar te fanatiek niet. Na de wedstrijd graag de bal inleveren bij de scheidsrechter.
Als je nog wedstrijden moet spelen is het wenselijk dat je niet gedronken hebt.

Namens de NAC veel plezier morgen!

Groeten,

Pim van der Vliet