Hallo allemaal,

Wij willen iedereen van harte uitnodigen voor het jaarlijkse koppelschiettoernooi op zaterdag 10 juni. Iedereen mag meedoen: oud, jong, lid of geen lid. 

Dit jaar gaan we het iets anders doen. We gaan namelijk middels een officiële loting bepalen wie in welke poule wordt ingedeeld. Uiteraard kom je alleen bij mensen in de poule uit jouw categorie (zie hieronder). De loting vindt plaats op dinsdag 6 juni en zal live te volgen zijn via een livestream! De loting is volledig willekeurig, er wordt geen gebruik gemaakt van warme balletjes. Wil je live aanwezig zijn bij de loting dan kan dat ook, want deze zal plaatsvinden in de kantine. 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

- naam deelnemer 1 + bereidheid tot het tellen van enkele wedstrijdjes van de jongste deelnemers (ja/nee):
- naam deelnemer 2: + bereidheid tot het tellen van enkele wedstrijdjes van de jongste deelnemers (ja/nee):
- categorie: 

Kies bij categorie uit:

1. Volwassenen/junioren vanaf de A's.
2. Aspiranten (B/C) 
3. Pupillen (D/E)
4. F + Kangoeroes 


Algemene informatie over het toernooi
Locatie: sportpak DSO te Klundert.
Aanvang: 10:00 stipt.
Afsluiting + prijsuitreiking: 17:00 (onder voorbehoud). De poulefase zal rond 15:00 klaar zijn.
Kosten: 2 euro per deelnemer in categorie 1, voor alle kinderen is deelname gratis. Op de dag van het toernooi dien je bij binnenkomst direct te betalen op de daarvoor ingerichte plek. Niet betaald is uitsluiting van het toernooi. 

Mochten er nog vragen zijn kunnen deze ook worden gesteld aan Frank via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen er wederom een geweldig toernooi van te maken met heel veel enthousiaste deelnemers! Wacht dus niet langer en geef je op!

Namens de NAC,
Frank Posthumus