Zaterdag 16 juni hebben we het seizoen weer afgesloten met het jaarlijkse koppelschiettoernooi. Het was erg leuk om te zien dat er opnieuw veel deelnemers waren en dat er weer lekker fanatiek werd gestreden om de prijzen!

Vanaf 10.00 was iedereen aanwezig en het toernooi verliep perfect op schema. De F-jes mochten nog individueel schieten, alle anderen in koppels. Dit bleek opnieuw een succes. Het waren stuk voor stuk spannende wedstrijden en de deelnemers maakten kennis met een nieuwe tegenstander: de wind. Voor veel mensen, zoals ook voor mij, was het DE ideale smoes!

We begonnen rond kwart over 4 aan de kwartfinales, precies volgens schema. De finales volgden niet veel later. De volgende deelnemers stonden in de finale:

F-jes: Daan en Roos
E&D: Fabienne en Lieke tegen Lotte en Gijs
B&C: Marieke en Anika tegen Robin en Yasmin
A/Senioren: Rubin en Luuk tegen Rob en Sander

Alle wedstrijden gingen erg gelijk op, vooral bij de F-jes was het heel erg spannend! Daan wist uiteindelijk nipt te winnen, met 1 punt verschil!
Bij de E&D was het ook erg spannend en gingen Lotte en Gijs er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor.
B&C leverde een finale op tussen 4 meiden, onze DSO-dames Marieke en Anika verloren echter nipt van Robin en Yasmin.
Bij de Senioren/Junioren werd het een finale tussen favoriet Rob & Sander tegen outsider Luuk V en Rubin. Sander en Rob bleken opnieuw over het beste schot te beschikken en mogen zich wederom kampioen noemen!

Naast deze sportieve prijzen, waren er ook nog 2 orginaliteitsprijzen te verdelen. Bij de jeugd ging deze prijs naar Marou en Emma. Bij de senioren ging de prijs naar de bezemwagen, oftewel Tessie en Maartje.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

's Avonds hebben we de dag nog afgesloten met een hele gezellige barbecue.

Rest mij nog het bedanken van een aantal mensen. Johan, bedankt voor het omroepen en de hulp bij de muziek! Marion, Annelies en Corrie bedankt voor het tellen! Alle telmoeders bedankt voor het bijhouden van de scores! Ook het barpersoneel bedankt voor de goede bediening. Een ieder die op een andere manier zijn steentje heeft bijgedragen aan deze dag: bedankt! Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk.

Wij vonden het wederom geslaagd en we hopen u allen volgend jaar weer terug te zien.
Fijne vakantie en tot volgend jaar!

Namens de NAC,
Frank Posthumus