Afgelopen vrijdag 31 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse jeugdplaybackshow. Tevens werden de kampioenen in de zaal, het C2, gehuldigd met hun trainers/coaches Monique en Miranda.

Om 19.00 uur was het nog vrij rustig in de kantine, afgezien van wat zenuwachtige kinderen die nog even de laatste pasjes doornamen in de kantine. Rond 19.15 uur klom Marianne Posthumus op het podium om het C2 te huldigen. De kinderen kregen allemaal een diploma en een mooie foto van hun team.

Marijn van Wensen presenteerde de avond weer, maar had dit jaar speciaal opvallende kleding aan gedaan. Maar we werden toch wel een beetje ongeduldig, want waar bleven de juryleden toch? Uiteindelijk kwamen er twee kerstmannen binnen, die wat vertraging hadden opgelopen tijdens hun reis naar Nederland. Gelukkig waren zij bereid om nog even te blijven en de jurering op zich te nemen.

Daarna was het tijd waarvoor iedereen gekomen was, de optredens van de jeugdleden. Er kwamen er weer heel wat voorbij, we hebben Kinderen voor Kinderen gezien, er werd gelachen om Hans Liberg en luidruchtig mee geklapt op de Gebroeders Ko. Zelfs de wat oudere muziek werd niet geschuwd, Summer Nights van Grease kwam zelfs voorbij!!! Er waren zelfs 2 deelnemers die alleen op het podium durfden te gaan staan, dat waren Eefje van Oers en Arjan Dalemans.

De jeugdkampcommissie deed ook mee, maar dan zonder de kans op een prijs. Zij lieten op een leuke manier het thema voor komend kamp zien. Het werd tijdmachine. Als er nog kinderen zijn die mee willen, kun je contact opnemen met iemand van die commissie, zij staan vast wel ergens in de Flits vermeld.

Uiteindelijk kon de jury de prijzen uit gaan reiken aan de kinderen. Iedereen was gelukkig derde geworden, zodat er niemand met lege handen naar huis ging. De tweede plaats ging naar Jean-Paul en Jeroen, die een voortreffelijk optreden van Guus Meeuwis lieten zien met Ik tel tot drie. De Jolly award ging naar de kinderen van de E's en de F's, omdat zij lieten zien ook met heel je team mee te kunnen doen!!! Uiteindelijk was het tijd om de eerste plaats aan te kondigen, de wisselbeker ging naar ... de dames die een hele leuke act hadden gemaakt van het nummer Roodkapje van Pater Moeskroen. Kelly, Suzan en Marleen waren duidelijk erg blij met de beker en mochten ook nog eens de volgende avond de seniorenplaybackshow openen !!!

Het JAC vond het weer een gezellige avond en willen Marijn, Johan, Kees, Marc en Ruben bedanken voor de presentatie, de jurering en de bar bezetting. Tot volgend jaar !

Kijk ook eens naar dit leuke filmpje van deze geweldige avond.

Dubbelschiettoernooi

24 may 2018