DSO - Dijkvogels. Twee concurrenten in de strijd tegen degradatie. Voor DSO dus zaak om deze wedstrijd om te zetten in een overwinning. Helaas liep dit even anders. DSO liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kwam uiteindelijk 1 doelpunt te kort om er nog een verdiend gelijkspel uit te slepen. 

DSO speelde vandaag weer in een iets andere samenstelling. Jeanine was nog te geblesseerd om te beginnen en dus stond Carola vandaag op haar plek. Het andere vak was wel compleet. Na een wat saaie voorbereiding, DSO 2 was immers vrij, kon de wedstrijd rond 16.00 uur beginnen.
DSO begon sterk en wist na een goede aanval te scoren via Mandy. Het antwoord van Dijkvogels liet echter niet lang op zich wachten, 1-1. In de fase hierna kwam DSO zeer moeizaam tot scoren, ondanks een aantal goede mogelijkheden. Doorloopballen, korte kansen, vrije ballen, maar allemaal zonder afronding. Omdat ook Dijkvogels niet in staat was met regelmaat te scoren, bleef het verschil vrij klein. Jasper scoorde nog een vrije bal en Frank een aantal schoten. Hierdoor werd de ruststand bepaald op 5-7. 
De tweede helft begon met een wissel, Robert verving de zieke Olaf. DSO kreeg opnieuw veel kansen, maar er was niemand die opstond om de kansen ook te verzilveren. Dijkvogels deed dit af en toe wel, waardoor er opeens een 7-11 tussenstand op het scorebord stond. Met Jeanine als extra rebounder werd er nog meer gezocht naar de schotkracht van de heren. Frank bracht de spanning terug met 2 schoten, 9-11. Het eerste aanvalsvak had echter niemand die vandaag in staat was raak te schieten. Remco mocht ook nog invallen en scoorde vrij snel de 10-11. 
Een hectische slotfase volgde, maar Dijkvogels speelde dit professioneel uit en DSO kon niet meer op gelijke hoogte komen. Eindstand dus 10-11.

Een hele dure en onnodige nederlaag. Dijkvogels bleek zeer afhankelijk van bepaalde spelers, maar helaas waren er vandaag bij DSO teveel spelers niet in vorm. Volgende week gaat DSO 1 op bezoek bij Merwede en dan zullen er toch echt punten gepakt moeten gaan worden, want DSO bevindt zich nu al in de gevarenzone. 

Doelpuntenmakers DSO
Frank 6x, Rubin 1x, Jasper 1x, Mandy 1x, Remco 1x.