• Welkom bij DSO!

    Welkom bij DSO!

  • Het verhaal van DSO

    Het verhaal van DSO

  • DSO KangoeroeKlup

    DSO KangoeroeKlup

  • Accommodatie DSO

    Accommodatie DSO

  • DSO Familietoernooi

    DSO Familietoernooi

  • DSO PlayBackShow

    DSO PlayBackShow

  • DSO Schoolkorfbal Challenge

    DSO Schoolkorfbal Challenge

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Het zaalseizoen is voor de meeste teams bijna ten einde. Tijd om de balans eens op te maken. Waar verschillende teams nog volop in strijd zijn voor handhaving, is er gelukkig ook al een kampioen binnen DSO. Hieronder een overzicht per team.

DSO 1
We beginnen uiteraard bij DSO 1. Vorige week verloor de ploeg van VEO en nu is degradatie naar de derde klasse niet meer te voorkomen. Vorig seizoen werd DSO nog kampioen in die derde klasse. Dit seizoen geldt vooral als een leerjaar en coach Marcel Versteeg zei terecht: 'Tot ziens tweede klasse, we komen snel terug!' Komende zaterdag speelt DSO 1 nog thuis tegen Weidevogels 1. Voor beide teams staat niets meer op het spel.
DSO 1 - Weidevogels 1 aanvang 16.30

DSO 2
Voor DSO 2 staat er juist nog heel veel op het spel. Een wisselvallig zaalseizoen kan toch nog positief worden afgesloten. Dan moet er wel gewonnen worden van Weidevogels 2. Als dat gebeurd, is DSO 2 veilig en speelt het ook volgend seizoen in de reserve 3de klasse. Mocht DSO verliezen, is het afhankelijk van Fluks 2, dat thuis speelt tegen ADO. ADO kan kampioen worden, dus ik zie Fluks niet winnen. Laten we voor de zekerheid toch maar even DSO 2 aanmoedigen, zodat er aan alle onzekerheid een einde wordt gemaakt. 
DSO 2 - Weidevogels 2 aanvang 15.20

DSO 3
Net als DSO 2 strijd ook DSO 3 nog voor handhaving in de reserve 3de klasse. Een dramatisch verlopen eerste deel van het zaalseizoen lijkt de ploeg toch fataal te gaan worden. DSO 3 speelt namelijk thuis tegen koploper Oranje Wit. Die ploeg is al wel kampioen, maar lijkt op papier toch te sterk voor DSO. Wie weet kan een dosis strijd, beleving en enthousiasme helpen. Als DSO 3 weet te winnen van Oranje Wit, is het afhankelijk van de resultaten van concurrenten Tjoba en RWA. Als die ploegen verliezen, is DSO 3 bij winst veilig. Geen ideaal scenario, maar alles is mogelijk!
DSO 3 - Oranje Wit 5 aanvang 14.10

DSO 4
DSO 4 eindigt het seizoen in de middenmoot. Tot nu toe zijn er 4 wedstrijden gewonnen en 6 verloren, waardoor de ploeg op een 5de plaats staat. Tegenstander van komende zaterdag is nummer 4 Oranje Zwart. Wellicht kan DSO 4 nog een plekje stijgen en dan het goede gevoel meenemen naar het veldseizoen. In de poule van DSO 4 is Zevenbergen 1 kampioen geworden. 
DSO 4 - Oranje Zwart 2 aanvang 13.00

DSO 5
Het vijfde team van DSO heeft een prima zaalseizoen gedraaid. Helaas net geen kampioen, maar de tweede plaats is ook een mooi resultaat. Met nog 1 wedstrijd te spelen heeft DSO 5 nu al 97 keer gescoord, dus de grens van de 100 goals zal nog wel gepasseerd worden. Komende zaterdag is DSO 5 vrij, de competitie wordt volgende week afgesloten tegen Oranje Zwart 3. 

DSO 6
De poule van DSO 6 bestaat uit slechts 4 ploegen, waardoor alle ploegen niet twee, maar 4(!) keer tegen elkaar spelen. Dit is leuk als je bij gelijkwaardige tegenstanders staat, maar 4 keer verliezen van dezelfde tegenstander is niet echt fijn. Bovendien moest DSO tegen Fortis en Seolto, waardoor de ploeg maar liefst 4 keer naar het verre Zeeland moest afreizen. Gelukkig was er ook nog good old Scheldevogels als tegenstander, waardoor DSO ook een paar wedstrijden wist te winnen. Het meest ervaren team van DSO heeft nu 3 wedstrijden gewonnen, 2 keer gelijkgespeeld en 6 keer verloren. Komende zaterdag wordt de competitie afgesloten tegen Seolto 6, de kampioen. 
DSO 6 - Seolto 6 aanvang 11.50

DSO 7
Het hoogste team van DSO staat op een keurige tweede plaats in poule R7D. Vriendenschaar 7 bleek een maatje te groot, maar er werd ook al 5 keer gewonnen dit seizoen. De spelers van DSO 7 zijn dus niet alleen goed in DSO 1 aanmoedigen, ze kunnen zelf ook echt wel wat. Komende zaterdag speelt DSO 7 een uitwedstrijd tegen kampioen Vriendenschaar. 
Vriendenschaar 7 - DSO 7 aanvang 20.50

DSO A1
Het hoogste jeugdteam van DSO draait een aardig zaalseizoen. Kampioen worden kan nog steeds, maar met een achterstand van 2 punten op GKV, 1 punt op PKC en nog maar 1 wedstrijd te spelen lijkt dat niet haalbaar. DSO A1 speelt de laatste wedstrijd volgende week tegen GKV. Mocht PKC dus verliezen, kan DSO bij winst zelf kampioen worden. Tot nu zijn er 6 overwinningen behaald en scoorde de ploeg 95 keer. Nog een week hard trainen en dan hopen op een wonder, om een redelijk zaalseizoen fantastisch af te sluiten. 

DSO B1
Het B1 steek met kop en schouders boven iedereen uit in de 5de klasse. De ploeg is al kampioen en de voorsprong op naaste concurrent Oranje Zwart is 8 (!) punten. Ook DSO B1 heeft bijna 100 keer gescoord en zal de komende wedstrijd tegen Ventura Sport er alles aan gaan doen die grens te halen. Het B1 heeft een prachtige serie neergezet van maar liefst 15 wedstrijden zonder nederlaag. Snel naar de vierde klasse dus, om daar op zoek te gaan naar wat meer tegenstand! 
Ventura Sport B2 - DSO B1 aanvang 13.00

DSO C1
Ook DSO C1 lijkt kampioen te gaan worden in de 5de klasse. Alleen Springfield kan DSO nog inhalen en dat is de tegenstander voor komende zaterdag. De ploeg uit Hoeven heeft 3 punten minder en er zijn door beide teams nog 2 wedstrijden te spelen. Als DSO C1 nog 1 wedstrijd weet te winnen, is het kampioenschap een feit. DSO C1 valt vooral op door het lage aantal tegendoelpunten. Slechts 32 doelpunten tegen in 10 wedstrijden, dat is een fantastisch gemiddelde. Ook het C1 lijkt klaar voor een uitdaging in de vierde klasse. 
Springfield C1 - DSO C1 aanvang 11.00

DSO D1
Het team wat door vele genoemd wordt als het grootste talententeam speelt momenteel in de tweede klasse en draait daar keurig bovenin mee. Kampioen worden zal waarschijnlijk net niet gaan lukken, maar DSO D1 mag trots zijn op de behaalde resultaten. Het is lang geleden dat een jeugdteam in de tweede klasse speelde en dan ook nog spelen voor het kampioenschap, knap hoor. Op het veld gaat DSO D1 zelfs eerste klasse spelen. Een prachtige uitdaging!
Korbatjo D1 - DSO D1 aanvang 12.40

DSO D2
PKC is de kampioen in de poule van DSO D2, maar de tweede plaats is voor ons! Met 5 overwinningen, 1 gelijkspel en slechts 3 nederlagen heeft het D2 een goed seizoen gedraaid. Volgende week zal DSO D2 de laatste wedstrijd gaan spelen, thuis tegen ELKV. 

DSO D3
Het jonge D3 van DSO begon wat moeizaam aan het zaalseizoen, maar er zijn inmiddels toch al 4 wedstrijden gewonnen. Op het veld stond de ploeg nog tegen leeftijdsgenoten en werden alle wedstrijden dik gewonnen. Nu speelt de ploeg veelal tegen oudere tegenstanders en dat is soms best lastig. Toch zijn de coaches trots op de behaalde resultaten en DSO D3 heeft goede kans de laatste 2 wedstrijden ook nog te winnen. Korbatjo D2 is de tegenstander en die ploeg behaalde pas 1 punt. 
DSO D3 - Korbatjo D2 aanvang 10.50

DSO E1
Ook DSO E1 maakt nog kans op het kampioenschap. Wordt er komende zaterdag gewonnen van Korbatjo E1, speelt DSO E1 volgende week een kampioenswedstrijd tegen concurrent Good Luck. Dit is een prima prestatie in de derde klasse en ook DSO E1 gaat op het veld een klasse hoger spelen. Tegenstanders als Deetossnel E1 en Sporting Delta E1 komen dan voorbij, heel knap dat DSO op hetzelfde niveau speelt. 
Korbatjo E1 - DSO E1 aanvang 11.50

DSO E2
Het E2 eindigt dit seizoen in de middenmoot. Er waren een paar erg goede tegenstanders, maar DSO wist toch ook al 4 wedstrijden te winnen! De ploeg kan niet meer stijgen en niet meer zakken, dus de 5de plaats wordt het resultaat. Komende zaterdag is PKC de tegenstander. Die ploeg strijd nog om het kampioenschap. Eens kijken of DSO het ze lastig kan maken!
DSO E2 - PKC E4 aanvang 10.00

DSO E3
DSO E3 blijft elke week knokken voor de eerste punten. Voltreffers blijkt iets te laag ingedeeld, want het doelsaldo van 247 voor en 21 tegen is wel erg overdreven. Belachelijk trouwens, dat er verenigingen zijn die op deze manier het plezier van andere teams wegnemen. Gelukkig blijft DSO E3 elke wedstrijd knokken en de ploeg wist ook al 17 keer te scoren. Tegenstander komende zaterdag is ELKV, een ploeg tegen wie DSO zeker niet kansloos is.
ELKV E2 - DSO E3 aanvang 09.00

DSO F1
DSO F1 heeft 4 wedstrijden gewonnen en 4 wedstrijden verloren. Dan sta je dus in de juiste poule ingedeeld. DSO F1 scoorde al 46 keer en dat is erg knap in slechts 8 wedstrijden. De laatste 2 wedstrijden zijn tegen ADO en Good Luck, 2 ploegen die lager dan DSO staan. Op naar de 6 overwinningen! 
ADO F1 - DSO F1 aanvang 09.00

DSO F2
Net als het F1 staat ook het F2 in de middenmoot. 4 overwinningen, 3 gelijke spelen en 4 nederlagen leveren 11 punten en een 4de plaats op. De laatste wedstrijd is tegen nummer 3 Keep Fit. Eerder dit seizoen wist Keep Fit nipt te winnen met 5-3. Extra goed je best doen en winnen die wedstrijd! 

DSO F3
Het F3 heeft dit zaalseizoen als 2 wedstrijden gewonnen en ook al een keer gelijkgespeeld. Het jongste team van DSO leert elke week erg veel op de training en ook tijdens de wedstrijden. Dat is maar goed ook, want de jeugd heeft de toekomst! Met nog 2 wedstrijden te gaan lukt het misschien nog wel om de derde overwinning te behalen! Zaterdag is Merwede de tegenstander.
DSO F3 - Merwede F4 aanvang 09.00

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

SponsorKliks

DSO Agenda

03 mei

DSO jeugdkamp