Na de overwinning op VIOS heeft DSO de kans op lijfsbehoud in de 2e klasse nog steeds in eigen hand. Met nog 3 wedstrijden te gaan, waarvan 2 tegen degradatieconcurrenten, en met 1 punt voorsprong op deze concurrenten lijkt behoud zeker mogelijk. Daarbij moeten de concurrenten Madjoe en Nexus deze speelronde tegen elkaar, dus gaat er sowieso iemand punten verspelen. Maar voordat de twee belangrijke wedstrijden komen, stond eerst de wedstrijd tegen Korbatjo op het programma. Korbatjo staat derde en speelt eigenlijk nergens meer voor. DSO ging dan ook op weg met de hoop op een bonuspunt of zelfs een overwinning, maar een wedstrijd op gras en zeker met de omstandigheden van de afgelopen dagen, zal niet eenvoudig worden.

Jean-Paul speelde deze week op de plaats van Frank, de rest van de ploeg bleef ongewijzigd. Vanaf seconde 1 werd echter al duidelijk dat de hoop op bonuspunten valse hoop was. Korbatjo schoot uit de startblokken en in de beginfase leek het wel of dat ze niet konden missen. Snel liepen ze dan ook uit naar een grote voorsprong. Bij DSO lukte daartegenover deze wedstrijd vrij weinig en op het natte gras leken de spelers van DSO als Bambi op glad ijs. De ondergrond mag echter niet als reden worden gezien dat DSO tegen die grote achterstand aan keek. Het zou uiteindelijk dan ook een wedstrijd worden van de schade binnen beperking houden. Een wedstrijd dus om snel te vergeten en niet teveel aan terug te denken.

Nu snel de koppen bij elkaar steken en alle neuzen weer de zelfde kant op krijgen, want ondanks dit resultaat blijft de uitgangspositie hetzelfde en heeft DSO nog steeds alles in eigen hand. Door de overwinning van Nexus op Madjoe, kan DSO zich namelijk volgende week al veilig spelen. Dan komt Madjoe namelijk op bezoek in Klundert en bij een overwinning zou DSO de marge naar 3 punten brengen, wat met nog 1 speelronde daarna te gaan niet meer te overbruggen zou zijn door Madjoe. Gezien het grote belang van de wedstrijd en dat het de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen is, hopen we dan ook dat jullie allemaal nog een keer jullie gele kloffie uit de kast trekken en ons komen helpen om de wedstrijd te winnen! De wedstrijd begint om 16:00 uur. Tot dan allemaal!

20:00 bestuursvergadering

08:00 DSO GKdag en minitoernooi