• 5
  • 6
  • 7

DSO verliest van oude trainer Marcel Versteeg.

Na 2 nederlagen in de eerste 2 wedstrijden moest DSO deze week op bezoek bij de koploper Tilburg, die onder leiding staat van oude bekende Marcel Versteeg. Een wedstrijd die op voorhand heel moeilijk lijkt om te winnen, maar waarin DSO gebrand is om het de club van hun oude trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Het tweede had daarbij al het goede voorbeeld gegeven door de eerste 2 punten van het seizoen te pakken. Door een lichte blessure van Marieke moest de opstelling iets gewijzigd worden, waardoor Angelique in de basis startte.

In het begin van de wedstrijd kon DSO goed mee en wist het zelfs brutaal de leiding te pakken. Tilburg zette vervolgens aan en pakte de voorsprong over. DSO had in sommige periodes moeite om het verdedigend te bolwerken, maar kwam aan de andere kant aanvallend veel beter uit de verf dan de eerste 2 wedstrijden. Uiteindelijk gingen beide ploegen de rust in met een stand van 15-8 voor Tilburg.

DSO kwam in de 2e helft goed uit de startblokken en wist het gat in een korte periode terug te brengen naar 15-11. Dit gat wist de ploeg uit Klundert redelijk lang vast te houden, totdat Tilburg een periode zeer effectief was in de afronding en de wedstrijd redelijk snel op slot gooide met 8 tot 10 punten voorsprong. DSO kwam vervolgens zelf ook goed los en droeg met een aantal zeer goede aanvallen en doelpunten zeker bij aan de aantrekkelijkheid van de 2e helft. Een helft die eindigt in 20-16 had normaal als einduitslag ook niet misstaan. Uiteindelijk was de einduitslag 35-24.

Een wedstrijd waarin de tegenstander simpelweg een maatje te groot was, maar waaruit zeker vertrouwen kan worden gehaald voor de belangrijke wedstrijden die nu gaan komen voor DSO. Zeker aanvallend heeft DSO een stap gezet in de goede richting. Volgende week komt tijdens het ‘DSO Sport Event’ GKV (H) op bezoek, kom dan ook allemaal kijken en help ons aan de eerste punten van het seizoen.

Bruizend DSO-weekend in aantocht!
Aankomend weekend bruist het op complex 't Thuishonk! Vrijdagavond wordt voor de jeugd van DSO een vossenjacht georganiseerd. Met ongeveer 60 opgaves belooft dit een grandioze avond te worden.
Zaterdag organiseert DSO het DSO Sport Event! Een dag vol wedstrijden, activiteiten en gezelligheid! Kom gerust langs en geniet van al het leuks!