• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO startte zeer voortvarend: al na 12 min prijkte een 4-0 voorsprong op het scorebord en DSO ging door met zuiver schieten en liep vervolgens uit naar 7-2 om met 11-6 de rust in te gaan. DSO schoot met scherp, daarom werd besloten de tweede helft met afstandschoten Gemini definitief de das om te doen. DSO pakte dit knap op en liep uit naar 15-7.

Daarna kwam er meer nonchalance in het spel men raakte de concentratie kwijt en ging in de aanval rommelig spelen het resulteerde in drie opeenvolgende treffers van Gemini. Met nog 15 minuten te spelen herpakte DSO zich en liep weer uit naar 18-10. Terwijl het team van de week DSO E, luid om de twintig begon te roepen verkrampte het aanvalsspel van DSO evenals in de voorgaande wedstrijden in de slotfase weer. In plaats van zelf te scoren was het slotakkoord voor Gemini 18-11. Al met al een verdiende overwinning waarmee DSO zich zo goed als in veiligheid speelde. Paul Langeweg scoorde vijf keer. Rubin van Dueren den Hollander en Stefanie Vermeulen zorgden voor een goede invalbeurt.

DSO 2 speelde lange aanvallen en had veel balbezit. Zij speelden tegen Gemini 2. Het scoren wilde niet zo vlotten en daardoor kon Gemini de aansluiting blijven houden. DSO 2 liet de tegenstander wat hoop, maar ging er uiteindelijk met een zucht van verlichting wel met de winst vandoor.

DSO 4 behoudt de koppositie. Het team wist met een aantal invallers te winnen van Zevenbergen, dat zich van de felle kant liet zien. Arjan de Vos scoorde maar liefst acht doelpunten.

DSO 6 speelde zaterdag tegen GKV 6, deze ploeg had tot nu toe maar 2 punten bij elkaar weten te sprokkelen. Het wilde bij het zesde deze dag niet lukken. Niemand was echt lekker in de wedstrijd, zodat de rust met een 4-8 achterstand inging. Na de rust kwam de overwinning van GKV geen minuut in gevaar, de eindstand werd 8-14.