• 4
  • 5
  • 6
  • 7

Afgelopen zaterdag moesten vier teams van DSO spelen.  De weersomstandigheden vielen volgens de KNKV mee en de wedstrijden konden doorgang vinden. DSO 1 ging naar Rotterdam en speelde tegen NIO. DSO wist moeizaam de kansen af te maken en ging met 5-7 de rust in. Na de rust liep het beter en wist DSO een marge van vier doelpunten te pakken. In de laatste fase werd nog twee keer gescoord en werd het hele verdedigingsvak vervangen. DSO won met 8- 14 en neemt de leiding in het klassement. Het lukte DSO eerder deze week niet zich te handhaven in de bekercompetitie.

DSO 4 speelde ’s avonds in Papendrecht. In de eerste fase van de wedstrijd ging het gelijk op en was DSO de ploeg die de meeste kansen wist te creëren. Toch sloop de kwaal waar DSO 4 aan lijdt er weer in, er werd niet afgerond en langzaam aan nam PKC de voorsprong. Het lukte DSO niet het nieuwe jaar met winst te starten.

Zaterdag wordt door veel teams thuis gespeeld. DSO hoopt op veel supporters!