• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 speelde tegen een sterk gemotiveerd Crescendo in Leiden. DSO had in de eerste fase van de wedstrijd wat moeite om in hun spel te komen. Voor de rust lukte het DSO een voorsprong van twee doelpunten te creëren. DSO gaf het niet meer uit handen en won opnieuw. Voor een uitgebreid verslag zie www.korfbal.net.
DSO 2 begon sterk tegen Deetossnel, de koploper. De tegenpartij wist de aansluiting te houden en tekende voor 7-7 in de rust. Na de rust kwam Deetossnel beter uit de kleedkamer en pakte de voorsprong. DSO scoorde niet voldoende mee en moest de punten in Dordt achter laten.
DSO 3 moest aantreden tegen de koploper Fortis 3. Het duurde ruim 15 minuten voordat het eerste doelpunt werd gescoord door Fortis. Daarna kwam nog wel de 1-1 op het scorebord, maar daar bleef het in de eerst helft voor DSO 3 dan ook bij. Fortis scoorde nog kort voor de rust 3-maal, dus de ruststand was 4-1. In de tweede helft eigenlijk hetzelfde wedstrijdbeeld, zowel DSO als Fortis kwamen moeilijk tot scoren. Fortis behield de voorsprong en won uiteindelijk verdiend met 8-4. Helaas kon DSO 3 de goede wedstrijd van de week ervoor geen vervolg geven in Zeeland.
DSO 6 was het enige team die de wedstrijd in Klundert kon spelen. Na een maand vrij geweest te zijn stond de wedstrijd tegen Vios 3 op het programma.

DSO opende de score en kwam al snel op 2-0 voorsprong, het was Vios die weer aansloot en de 1e helft ging gelijk op met een 4-5 ruststand voor het 6e. Na de rust verliep het scoren bij Vios vlotjes maar bij DSO wilde het niet meer lukken, er werd zelfs helemaal niet meer gescoord. De uitslag was dan ook 12-5 in het voordeel van de thuisspelende ploeg in dit geval Vios.

DSO jeugd
DSO A2 rook kansen tegen ’t Capproen in Hellevoetsluis. Met fel spel en goede acties ging het team met een voorsprong van 2 doelpunten de rust in. Helaas viel Jeanine Commereuc met een blessure uit en moest DSO met 7 spelers verder. Het was des te zuurder dat de tegenpartij uiteindelijk won met een doelpunt meer. DSO kan met een goed gevoel over hun spel weer verder knokken voor de punten in de volgende wedstrijden.