• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO speelde tegen degradatiekandidaat NIO. NIO dat de punten hard nodig heeft ging goed van start. DSO werd wakker geschud en wist de stand gelijk te trekken. De hele wedstrijd ging de stand gelijk op. Zie voor een uitgebreid verslag www.korfbal.net. DSO 2 nam de leiding tegen OJC en bouwde een aardige voorsprong op. Het lukte OJC om langzaam aan dichterbij te komen en zo kwam de spanning een beetje terug in de wedstrijd. De klok stond op tijd op nul zodat DSO de punten wist te behouden.

DSO 4 kreeg Zevenbergen op bezoek. In de aanval liep het niet gesmeerd waardoor met moeite kansen werden gecreëerd. Het tij keerde toen de posities beter werd verdeeld. DSO had 20 minuten het initiatief in handen, maar kon de kansen niet voldoende afronden. Zevenbergen had minder nodig om te scoren en won ruim.
DSO 6 speelde tegen Scheldevogels 5, DSO opende de score en kwam al snel op 2-0 voorsprong. Na 6-0 kon de eerste treffer van Scheldevogels worden genoteerd. De rust werd met 7-2 in gegaan, na de rust ging het scoren vrolijk verder, terwijl Scheldevogels maar 1 keer de korf wist te raken. Eindstand 15-3, waarvan Ies Hollemans 7 keer scoorde en Karel van Dam onder luide aanmoedigingen vanaf de tribune 2 doelpunten maakten.

DSO Jeugd
DSO A2 speelde vorige week goed, maar verloor nipt. Deze week wilde DSO A2 er eens een heel andere draai aan geven. Het team scoorde direct en ging de rust in met 7- 3. Daar DSO veel meer kansen had dan er raak gingen was men niet helemaal tevreden. Na de rust dus werk aan de winkel. DSO bouwde de voorsprong uit en won de wedstrijd.