• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 startte wat moeizaam tegen Conventus. Het spel liep niet lekker. Door een aantal strafworpen op rij kon Conventus zelfs even op voorsprong komen. Na een pittige bespreking kwam DSO sterk uit de kleedkamer. In de tweede helft ging DSO echt draaien.
DSO 2 hield het lange tijd spannend tegen Conventus. Pas in de tweede helft was het DSO die duidelijk de leiding nam. DSO liep het laatste kwartier langzaam uit naar een ruime winst. DSO 4 kreeg eindelijk eens waar het zo lang voor heeft geknokt. De eerste winstpunten van dit zaalseizoen. ADO kwam eigenlijk helemaal niet te pas aan de wedstrijd en DSO scoorde nu eindelijk eens vlotjes door. Een leuke opsteker voor het team dat de laatste tijd veel wisselingen van spelers treft. DSO 6 speelde tegen koploper Oranje- Zwart. Omdat de uitwedstrijd werd verloren wilde DSO graag revanche. Alex den Hollander opende de score, maar al gauw kreeg de tegenpartij meer kansen en de ruststand was dan ook 3-6. Na de rust ging DSO met een half vers team weer aan de bak. Invallers bedankt! Het lukte DSO er nog er nog maar drie bij te scoren. Oranje- Zwart won met 6-14.

DSO A2 speelde in Schiedam tegen Harga waar het eerder van won. Met een ruststand van 1-7 leek DSO opnieuw op winst af te stevenen. In de tweede helft liet Harga nog wat van zich zien en scoorde drie maal achter elkaar. DSO bleek sterk en scoorde door. Uiteindelijk boekte DSO een dikke overwinning.