• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 mocht aantreden tegen Valto 1. In de beginfase van de wedstrijd waren de teams gewaagd aan elkaar. Daarna kwam DSO 1 even voor met twee punten, maar Valto nam het initiatief over en kwam op voorsprong.

De ruststand was 7-9. Na rust was het opnieuw Valto die haar voorsprong wist uit te breiden. DSO kwam nog terug tot 11-12, maar kon helaas niet verhinderen dat Valto met de punten naar huis ging. Volgende week gaat DSO op bezoek bij Vriendenschaar en ligt voor DSO de kans open om punten te pakken.

DSO 2 speelde ook tegen Valto. Na een goed begin met veel kansen kwam DSO 2 op een voorsprong. Helaas kwam de tegenstander terug tot een 5-5 gelijke stand met de rust. Na de rust wist DSO 2 weer het voortouw te nemen en uit te lopen, toch werden aardig wat kansen gemist en wist Valto mede door hun invallers langs zij te komen. DSO scoorde helaas niet en Valto bleef scoren waardoor ze uiteindelijk aan het langste eind trokken.

DSO 5 begon nog goed met een 1-0 voorsprong, helaas was dit het startsein voor de tegenstander om flink te gaan scoren en deze scoringsdrift kon helaas niet worden bijgehouden door DSO 5.

DSO 6 mocht nog als laatste aantreden op zaterdag 20 november.  Van te voren leek Reeuwijk een pittige tegenstander, dus DSO begon fanatiek aan de wedstrijd . De ruststand was 6-1 in het voordeel van DSO. Na de rust duurde het even, maar uiteindelijk vielen de doelpunten weer, zodat er met 11-3 gewonnen werd. Topscoorder was invaller Jeroen Strootman met 5 doelpunten.

DSO A1 nam het op tegen Nikantes A1. DSO maakte de openingstreffer, maar Nikantes sloot al snel aan. Door goed spel, veel acties en mooie doelpogingen kwam DSO A1 voor te staan. Voor rust lukte het DSO A1 niet om uit te lopen. Met een 4-3 ruststand ging DSO A1 sterk de tweede helft in. Verdedigend hield DSO A1 het goed dicht en liep uit op de tegenstander met de winst als resultaat.