• 5
  • 6
  • 7

DSO 1 startte goed tegen het team van Vriendenschaar. De eerste treffer kwam namelijk van het team uit Klundert.

Vriendenschaar kwam terug en nam de leiding in de beginfase van de wedstrijd.  Dit kon de tegenstander vasthouden tot de rust. DSO 1 kwam goed uit de kleedkamer en wist een 5-6 achterstand knap om te buigen naar 8-7 voorsprong. Helaas was dit van korte duur, omdat Vriendenschaar versnelde en binnen no time een 8-14 voorsprong op het scorebord toverde. De wedstrijd was besloten, maar DSO 1 heeft andermaal laten zien dat ze het een ploeg uit de tweede klasse moeilijk kunnen maken.

DSO 2 speelde evenals het eerste tegen Vriendenschaar uit Bodegraven. De tegenstander leek net wat gretiger en scherper te zijn.  Al was dit niet aan de score te zien. Er werd namelijk gerust met 3-6 achterstand op het scorebord. Na rust kon DSO 2 zich terugvechten naar een 5-6 achterstand. Dit was mede te danken aan het verdedigingsvak wat lang wist te voorkomen dat Vriendenschaar kon scoren. Helaas was het de tegenstander die iets meer moeite deed om te winnen, waardoor de punten niet in Klundert bleven.