• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 moest afreizen naar Bleiswijk. Het eerste stuk van de wedstrijd ging het gelijk op.

DSO 1 wist steeds een doelpunt mee te scoren als Weidevogels op voorsprong kwam. Totdat de tegenstander een gaatje kon slaan. Er werd gerust met een 8-4 achterstand op het scorebord. DSO 1 gaf niet zo maar op en bleef hard werken. Dit was terug te zien in de scores. De einduitslag was dan wel in het nadeel van DSO 1, maar er was goed spel en strijd tot het einde!

DSO 2 speelde niet zo heel lang geleden ook al tegen Weidevogels. Toen werd er onnodig verloren. Dus DSO 2 had iets goed te maken. In de eerste helft stond er steeds een voorsprong voor DSO 2 op het scorebord, maar net voor rust kon de tegenstander nog gelijk maken. Met nog minder dan één minuut maakte DSO 2 toch nog een doelpunt, zodat er toch met voorsprong gerust kon worden. De tweede helft werd er een gat geslagen door DSO 2 en dat werd niet meer uit handen gegeven. Door hard werken gingen de 2 punten mee naar Klundert.

DSO A1 speelde afgelopen zaterdag tegen RWA A3 in Rhoon. De eerste helft speelde DSO A1 erg slordig en maakte hun kansen niet af. Dit zorgde voor een matige 5-5 als ruststand. Door beter opgezette aanvallen en meer communicatie pakte DSO A1 de tweede helft het normale niveau weer op en begon met scoren. Zo eindigde de wedstrijd toch in het voordeel van DSO A1.