• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 mocht afgelopen zaterdag aantreden voor haar eerste wedstrijd in de tweede helft van de veldcompetitie tegen VIOS Willemstad.

DSO 1 had wat goed te maken na het dramatische verlies thuis, aan het begin van het seizoen. De wedstrijd ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Er werd niet veel gescoord en misschien hadden de Klundertenaren moeite met het “echte gras”.  Na de rust kon DSO 1 op voorsprong komen en deze, ondanks de vele kansen voor DSO 1 met moeite vasthouden tot het einde van de wedstrijd.

DSO 2 mocht naar Zwijndrecht om het daar op te nemen tegen Albatros 3. DSO 2 begint gelijk goed met de openingsscore en weet voor rust uit te lopen tot 4-9. Na rust is het Albatros die beter het gat in de korf kan vinden en wordt het zowaar nog een spannende wedstrijd. Vlak voor tijd komt Albatros op gelijke hoogte, maar wonderwel weet Frank Posthumus met een afstandschot de wedstrijd positief te beslissen voor DSO 2.

DSO A1 speelde hun eerste veldcompetitiewedstrijd thuis tegen PKC A5. De eerste doelpunten vielen al snel aan de kant van DSO A1. PKC kreeg weinig kans voor doorbraak en moest het van hun schoten hebben. Dat lukte een enkele keer, maar DSO A1 ging tot rust met 9-2 ruim aan de leiding. De tweede helft ging DSO A1 door met scoren en liep verder uit op het zwakke PKC.