Het zaalseizoen loopt ten einde en de voorbereidingen voor het aankomende veldseizoen zijn inmiddels ook al begonnen. Zo ook bij Cor en Ad, die de materiaalruimte opnieuw ingericht hebben. Belangrijk om even verder te lezen...

Cor en Ad hebben de materiaalruimte voorzien van een tweetal stellageplanken met daaronder een viertal containers voor de opslag van de ballen.
De containers zijn voorzien van een getal, 4 en 5. Deze getallen geven aan welke grootte ballen in welke container moet: K4'tjes in de 4-containers en K5'jes in de 5-containers.
 
De containers zijn mobiel en kunnen dus eventueel mee naar het trainingsveld. Zorg er na afloop wel voor dat de containers weer op de juiste plaats teruggezet worden.
 
Voor de zachte ballen (ALLEEN ZACHTE BALLEN) staat een container links in de hoek, deze zullen Cor en Ad regelmatig controleren en oppompen.
 
Op de foto hieronder is te zien hoe de planken ingedeeld zijn. Als  blijkt dat een andere indeling handiger is, dan is daar altijd ruimte voor.
 
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de materiaalruimte netjes is en netjes blijft. Ruim alles op, zoals het hoort! Samen gaan we voor een opgeruimd complex!
 
Cor en Ad: weer ontzettend bedankt voor jullie geweldige werk!