DSO is altijd op zoek naar nieuwe leden!

DSO is een actieve en gezellige vereniging die naast het spelen van wedstrijden ook vele activiteiten organiseert. Kijk maar eens rond op deze website wat we allemaal doen! In 2009 bestond DSO al 50 jaar en ondertussen is de vereniging een begrip in Klundert en wijde omtrek. Vanaf 2010 maken we gebruik van een Accommodatie op het sportpark De Niervaert. We hebben daar een schitterende kantine en prachtige kunstgrasvelden tot onze beschikking.

Hieronder vindt je meer praktische informatie voor als je lid wilt worden van DSO. Ook kun je de Info-Flits downloaden met daarin meer informatie over DSO.

TRAINEN

Lijkt het je leuk om te gaan korfballen maar wil je graag eerst eens een aantal keer komen trainen, is dat uiteraard mogelijk. Je mag eerst 4 keer GRATIS meetrainen alvorens je lid wordt van de vereniging. Je kunt direct naar het korfbalveld of de sporthal komen, maar nog beter is het eerst even contact op te nemen met een van onderstaande personen. Deze vangen je dan de eerste keer op en zorgen dat je met een van de teams mee kunt trainen. Het is onder andere afhankelijk van hoe oud je bent, bij welk team je mee gaat trainen. Mocht je daadwerkelijk lid worden van DSO, dan bepaalt de JTC (Jeugd Technische Commissie) bij welk team je wordt geplaatst.

Van augustus tot november trainen we buiten op onze eigen velden. Van november tot maart trainen we in sporthal de Niervaert en vanaf maart tot aan de zomer spelen we weer op het veld.

Klik hier voor de actuele trainingstijden.

Benjamin Eland
Tel: 06 - 18475476

WEDSTRIJDEN

Voordat je wedstrijden gaat spelen, zal je eerst een tijdje mee gaan trainen. Dit is bedoeld om de basistechnieken onder de knie te krijgen, de spelregels te leren, etc. Na verloop van tijd zal je beginnen met invalbeurten om uiteindelijk hele wedstrijden te gaan spelen!

DSO ook bereikbaar via Hart van West-Brabant

De Gemeente Moerdijk biedt haar inwoners met een laag inkomen en weinig eigen vermogen de mogelijkheid om voor een vastgesteld budget producten/diensten te kopen. In totaal maken nu 500 personen gebruik van deze dienst binnen de gemeente. Een van de opties is een lidmaatschap voor een vereniging van een kwartaal of heel seizoen. Zo geldt dit ook voor korfbalvereniging DSO.

U kunt ons vinden en inschrijven op de website van Hart van West-Brabant: www.meedoenhartvanwestbrabant.nl

LID WORDEN

Als je lid wilt worden van DSO, kun je het aanmeldingsformulier downloaden en deze inleveren bij onderstaand persoon.

Ria Verkijk
De Flank 44