Afgelopen week zijn de TC en de JTC aan de slag gegaan met de belangrijkste vraag voor onze korfbalvereniging: Hoe gaan wij onze trainingen van de jeugd voortzetten en hoe gaan wij de trainingen voor de senioren vorm geven nu de maatregelen vorige week zijn aangepast?

Dat die doorstart en opstart van de trainingen vervolgens samenloopt met de effectieve start van de veldverkleining maakte de puzzel niet makkelijker.

Na alle voors en tegens, zoals reistijd, materiaalverplaatsing, ondergrond en inzet trainers te hebben afgewogen zijn wij allen tot het volgende besluit gekomen:

De komende weken zal er nog een finale training gegeven worden voor de jeugd en senioren op het beachkorfbalveld bij de Niervaert. We kijken ook nog naar de mogelijkheden voor een alternatieve training. Alle andere opties zijn door een combinatie van alle factoren helaas afgevallen. De selectie zal het seizoen afronden met nog 2 trainingen van Rob en Mandy.

Ieder team ontvangt binnenkort een dag en tijd waarop de laatste “korfbaltraining” van dit seizoen plaats zal vinden. Dus zorg dat je erbij bent! Want na de zomervakantie gaan we starten op nieuwe velden, maar hierover meer in de laatste Online Flits die in juni volgt.

Wij wensen jullie heel veel plezier en ........ blijf gezond!


Namens het bestuur,

Steven ten Cate
Voorzitter DSO