Met een opkomst van 44 deelnemers kan de jeugdTC terugkijken op een geslaagd toernooi.De kinderen hadden het prima naar hun zin. Overal in de zaal zag je kleine groepjes aan het schieten, kijken of wedstrijdjes spelen.

Tussendoor kon nog een ijsje gehaald worden. Ook leuk om te zien was dat de oudere jeugd uit groep 8 ook al prima ingezet kan worden als coach bij de jongere kinderen. Halverwege de middag verscheen ook Sponge-Beb in de sporthal. Iedereen moest even aan het mooie pak van Sponge-beb zitten. Ook had zij het erg druk met handtekeningen uitdelen, en waagde zij zich nog aan het gooien in de korf.

De laatste ronde was de finaleronde tussen de meiden van White-black en de jongens van AJAX. Na 10 minuten was de stand 1-1, zodat de wedstrijd 5 minuten verlengd werd. AJAX scoorde snel na de verlenging, maar de white-black-meiden kregen een strafworp en maakten weer gelijk. Uiteindelijk moest de beslissing vallen door het nemen van strafworpen. Hierin bleek white-black iets beter, zij wonnen de strafworpenserie met 3-2.

Ook het 1 minuutkorfschieten had een spannend einde. Er waren 3 kinderen gelijk geeindigd met 14 doelpunten. Deze 3 hebben nogmaals 1 minuut geschoten. Uiteindelijk werd Kelly den Bakker 1e met 15 doelpunten, Daisy vd Bosch 2e en Jasper vd Bosch 3e.

Voor de geinteresseerden die nog de totale uitslag willen weten: 1. White-black 2. AJAX 3. Patrick 4. Tulti Nikes 5. Dolle mina's 6. Bloopers 7. Geur vd halve maan. 8. Feyenoord 9. Club van Sinterklaas.

Alle scheidsrechters, coaches, tellers bedankt voor jullie hulp. En natuurlijk Sponge-beb bedankt voor je komst, en Esther voor het maken van het sponge-beb-kostuum.