• Welkom bij DSO!

  Welkom bij DSO!

 • Het verhaal van DSO

  Het verhaal van DSO

 • DSO KangoeroeKlup

  DSO KangoeroeKlup

 • Accommodatie DSO

  Accommodatie DSO

 • DSO Familietoernooi

  DSO Familietoernooi

 • DSO PlayBackShow

  DSO PlayBackShow

 • DSO Schoolkorfbal Challenge

  DSO Schoolkorfbal Challenge

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de playbackshow van de senioren zou gehouden worden. Met een recordaantal inschrijvingen van maar liefst 14 zou het een drukke avond gaan worden. Iedereen was dan ook al van tevoren ingelicht dat de kampioenshuldiging echt om 20.00 zou beginnen. Het B1, AM, 4e en 2e moesten per team het podium op. Iedereen kreeg nog een kampioensfoto en een groot applaus van het publiek.De jury voor deze avond bestond uit het personeel van de sporthal : Willemien, Maurice en Cees. De presentatie was in handen van Ton Goverde. De avond werd gestart met een optreden door Rick van Emden en Jeroen van Dam, zij hadden de dag ervoor de jeugdplaybackshow gewonnen met hun Blues Brothers act. Toen zij klaar waren met hun optreden was het de beurt aan de senioren om hun talenten te showen op het podium.

En dat was allemaal nogal wat. \Frans Bauer kwam 3 keer voorbij, waaronder ook nog een keer met Marianne Weber. LUV had hun allerlaatste optreden gepland bij de playbackshow en dat liep dan ook flink uit de hand.Er werd flink geknokt op het podium door de dames. Hierna was het de beurt aan Andre Hazes. Hij leek net echt.Ook hij deed het erg goed. DSO 4 deed een act als Elvis Mouskouri, waarbij Menno de sterren van de hemel zong.Ook in dansen bleek hij erg goed te zijn, hij sprong als een razende over het podium. Mede daardoor kregen zij uiteindelijk de tweede prijs.

Ad , Rom en Karel deden een act van Huub Hangop, waarbij er vooral gelet moest worden op de sexy benen van Ad en Karel.Het laatste nummer voor de pauze was van Frans Bauer en Marianne Weber.Vooral hun kleding stal de show. In de pauze werden er weer lootjes verkocht, door Tessy , Stefanie en Sandra, nog bedankt hiervoor!!Binnen no-time waren de dames los. Terwijl zij de lootjes aan het verkopen waren, werd er achter de gordijnen alweer druk heen en weer gelopen door Judith en Titia. Zij deden een hele leuke act met een laken.Hun hoofden staken eruit en ook de handjes en de voetjes.Hiermee zouden zij ook de eerste prijs gaan winnen.

Nena en Kim Wilde waren ook erg charmant, maar het viel de jury wel op dat er zoveel "vrouwen" op het podium stonden met heel behaarde benen. Hierna werd er met taart gesmeten en rondgelopen door de zaal door Rom en Remco, die Huub Hangop nadeden met Puntje. Met dit optreden behaalden zij de derde prijs. Het optreden wat daarna kwam, was een parodie op Frans Bauer met zijn " Heb je even voor mij". Rob was Frans en Anton was Joop, die nogal last bleek te hebben van diarree. Dit was erg leuk bedacht.

Corry van Gorp (Elly) was daarna aan de beurt en zij zong het lied "Oh , Karel" voor, hoe kan het ook anders, Karel. Jeroen, Wim en Martijn kwamen met een ode aan het bier, namelijk het lied "Koning Pinteman" van Band zonder Banaan. Zij hadden alles wat ze konden vinden en wat met bier te maken had op het podium gehesen. Rom had dit jaar ook zijn broer Peter bereid gevonden om samen iets te doen en dat was - heel logisch - M'n broer van Herman en Wilfried Finkers.Als laatste was uiteindelijk een hele groep aan de beurt , die het nummer Voetbalstadion van Andre van Duin ten gehore brachten. Voor sommigen was het erg moeilijk om de personen te herkennen, zij hadden zich ook flink uitgedost.

Tijdens het juryberaad werden de prijzen getrokken van de lootjes. We hadden weer mooie prijzen, boodschappentassen, fruitmanden, een taart en allerlei planten. Ook de jury viel flink in de prijzen en ging er met heel wat planten vandoor. Toen alles om 0.00 uur klaar was, is het feest nog even flink losgebarsten, waarbij het nog erg druk en gezellig bleef. Hierbij wil ik ook nog even alle vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen met alles klaar zetten enz, enz. Aanstaande maandag vanaf 19.00 zal er opgeruimd gaan worden in de kantine, dus als je zin hebt, kom gezellig langs.Hoe meer mensen, hoe eerder je klaar bent.

Filmpje van de afterparty.

{gallery}/playbackshow/senioren/2004{/gallery}

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

SponsorKliks

DSO Agenda