• Welkom bij DSO!

  Welkom bij DSO!

 • Het verhaal van DSO

  Het verhaal van DSO

 • DSO KangoeroeKlup

  DSO KangoeroeKlup

 • Accommodatie DSO

  Accommodatie DSO

 • DSO Familietoernooi

  DSO Familietoernooi

 • DSO PlayBackShow

  DSO PlayBackShow

 • DSO Schoolkorfbal Challenge

  DSO Schoolkorfbal Challenge

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Alle opgaves voor het kamp zijn nu binnen en het mooie is dat we dit jaar een record aantal aanmeldingen hebben: 54 kinderen. Met de 13 man-vrouw leiding gaan we dus met een DSO ploeg van 67 personen naar kamphuis Kuijpershoefke in Loon op Zand, alweer voor de derde keer op rij. Zoals het er nu naar uitziet krijgen we zoals gebruikelijk goed weer.

Deze week heb je de infogids gekregen. Hierin staan belangrijke zaken vermeld zoals de spullen die je mee moet nemen. Verder wordt nog gevraagd of je een speciaal dieet hebt of medicijnen gebruikt. Dat hebben we graag allemaal vooraf geregeld. Ook dit jaar gaan we met een bus, zodat we je vragen om in ieder geval op tijd te zijn bij het vertrek: vrijdag 1 mei om 17:30 verzamelen bij de kantine, de bus vertrekt om 17:45. Op zondag 3 mei vertrekken we weer om 16:30 uit Loon op Zand, zodat we rond 17:15 in Klundert zullen aankomen.

Het kampthema is tijdens de playbackshow met een schitterende film bekend gemaakt: Expeditie Loon op Zand. Jan, bedankt voor het meehelpen met het maken hiervan. Met dit kampthema weet je wel wat je kunt verwachten: veel activiteiten en maar proberen te overleven!

Voor degenen die nog niet hebben betaald: graag de kampbijdrage van EUR 60,- overmaken op de rekening van DSO: NL 34 RABO 01260.20.000 met daarbij de naam van het kind waar het om gaat.

Het duurt nog een paar dagen, wij zijn al bijna helemaal klaar met het programma, nu jullie nog inpakken.

Tot kamp!

Rosemarie, Jeroen, Miranda, Jasper, Daphne, Mandy, Rob, Corrie, Angelique, Tamara, Tessie, Martiena en Patrick

 

Vorige Flitsen heeft een deel van de leiding zich al voorgesteld. Hier de laatste stukjes:

Tessie Vermeulen:

Hey, ik ben Tessie. Ik ben 19 jaar en woon in Klundert. Voor mij is het kamp helemaal nieuw. Ook als kind ben ik nooit mee op kamp geweest. Dus ik vind het best een beetje spannend! Sinds 2,5 jaar ben ik lid van DSO. Dit jaar geef ik training aan DSO D3. Training geven doe ik voor het 2e jaar. Zelf speel ik in het 4e van DSO (het leukste en beste team van DSO). Voordat ik op korfbal ben gekomen heb ik jaren gevoetbald. Ook zit ik nog op school, ik volg de opleiding sociaal bewegingsagogie, dit betekent dat ik kinderen en volwassenen die in de gevangenis zitten of zich niet netjes kunnen gedragen help om weer terug te komen in het ‘normale’ leven. Dit is de eerste keer dat ik mee ga op kamp, ik ga niet mee als kampleiding maar ik ga samen met Martiena zorgen voor het eten. Ik vind het supergaaf dat heel veel van jullie mee op kamp gaan! Tot op kamp!

 

Martiena Bosters:

Hooi iedereen, mijn naam is Martiena en ik ben 22 jaar. Samen met Tessie ben ik de nieuwe kookstaf. Ik woon in Fijnaart en ik ben momenteel aan het afstuderen voor fysiotherapeut. Zelf speel ik het 1e van DSO wat super leuk is. Daarnaast geef ik al een aantal jaren training en ben ik jeugdscheidrechter. Momenteel ben ik trainer van DSO D2 een super leuk en gezellig team! Vroeger ben ik ook mee geweest op kamp, dit vond ik altijd erg leuk en tof. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee als kookstaf, dat belooft wat!!!! 

Tot op kamp!

 

Daphne Strootman:

Hoi allemaal!! Degene die al een paar jaar meegaan op kamp zullen mij kennen als “de Winnaar”, voor de nieuwelingen ben ik nog gewoon Daphne. Ik ben 23 jaar oud en woon nog lekker thuis bij mijn ouders in Klundert. Ik ben nog een paar maanden student, deze zomer hoop ik af te studeren! 

Ik korfbal al sinds mijn zesde jaar, voor de snelle rekenaars: totaal 17 jaar! Samen met Angelique en Tessie speel ik in DSO4 (het leukste team van DSO), met onze nieuwe coach Mandy. Onze oude coach Patrick vond het team iets boven zijn niveau, dus is hij er maar mee gestopt. Dit jaar geef ik even geen training, maar waarschijnlijk zul je me volgend jaar wel weer langs de lijn zien & horen...

Dit jaar wordt het vierde jeugdkamp als leiding en ik heb er weer superveel zin in!! We hebben weer een hoop leuke spellen en activiteiten bedacht om er een gezellig, sportief, spannend en leuk Expeditie Kamp van te maken. Tot over een paar weken...!!

 

Miranda Michielsen

Hoi Ik ben Miranda Michielsen. Ik loop al weer wat jaartjes mee bij DSO maar voor DSO heb ik bij Zevenbergen en Oranje Wit gekorfbald. Ik geef al zo’n 30 jaar training aan kinderen van verschillende leeftijdscategorieën.  In het dagelijks leven ben ik ziekenverzorgende van beroep en werk op dit moment in de thuiszorg. Ik denk dat jullie ouders het wel fijn vinden dat er iemand bij is die een pleister of verbandje kan plakken. Ik doe binnen DSO verschillende taken: trainen/coachen, dit jaar het C2 team, ik heb jaren bij de JTC gezeten, zit bij de EHBO werkgroep, organiseer al jaren het DSO minitoernooi en het leukste is dat ik bij de kamp commissie hoor. De allereerste kampjes heb ik samen met Rosemarie op het eigen veld georganiseerd, omdat we toen nog geen kamphuis ergens anders hadden. Maar toen we eindelijk naar Rucphen konden in 2006 zei ik geen nee om in de kampgroep te gaan. Het leukste is de saamhorigheid onder elkaar als we op kamp zijn, groot klein je bent een familie. Bij de kampleiding begint dat al eerder vanaf het brainstormen over het kamp wat gaat komen. De vergaderingen beginnen al in oktober en als we het thema weten gaat het los met de voorbereiding van de spelen, hoe maken we het thema bekend en de knutsel avonden bij Rob in de loods. Fijn dat we dit jaar een record aantal deelnemers hebben. Wij hebben er zin in dus laat het kamp maar starten.

 

Mandy Wigant

Hallo Allemaal,
Deze keer mag ik mezelf voorstellen aan jullie. Ik ben Mandy 24 jaar en woon in het mooiste stadje van Nederland namelijk Willemstad. Hier woon ik samen met Rubin en onze hond Paris. Wat een stoer naam he!! Dit jaar is de 4e keer dat ik mee mag als kampleiding. Vroeger vond ik het fantastische om mee te gaan als deelnemer en net zo leuk vind ik het nu om als leiding deel te nemen. Dit jaar hebben we een ontzettend gaaf thema en ik vind het super dat er zoveel kinderen mee gaan. Volgens mij hebben we een nieuw record te pakken. Bij DSO geef ik training aan DSO B1 en DSO 4. Dit vind ik erg leuk om te doen en sta dan ook fanatiek langs te kant te springen. Verder help ik mee bij de JTC en de JAC. Het leuke hieraan vind het bezig zijn met en voor de jeugdleden van DSO. 

Maak je klaar voor verschillende proeven, het eten van de expeditie, de stemrondes en heel erg veel plezier!!

 

Ik heb er ontzettend veel plezier in en ik hoop jullie ook!!

TOT 1 MEI ☺☺

 

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

SponsorKliks

DSO Agenda