• Welkom bij DSO!

  Welkom bij DSO!

 • Het verhaal van DSO

  Het verhaal van DSO

 • DSO KangoeroeKlup

  DSO KangoeroeKlup

 • Accommodatie DSO

  Accommodatie DSO

 • DSO Familietoernooi

  DSO Familietoernooi

 • DSO PlayBackShow

  DSO PlayBackShow

 • DSO Schoolkorfbal Challenge

  DSO Schoolkorfbal Challenge

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

logo_jubileum.gifAl 47 DSO-ers zijn zo enthousiast over het DSO-kamp voor senioren dat zij zich hebben opgegeven. Wanneer je het inschrijfformulier kwijt bent, dan kan je onderstaande  uitnodiging uitprinten via de ikoontjes rechtsboven. Er zijn nog 9 slaapplaatsen over, en enkele kampeermogelijkheden.

Al jaren wordt er gefantaseerd over een kamp voor senioren, maar nog nooit was er een aanleiding of gelegenheid hiervoor. Nu is deze aanleiding er wel!! Zoals iedereen inmiddels wel zal weten, bestaat DSO in 2009 vijftig jaar. De jubileumcommissie is druk bezig met het maken van een jubileumprogramma. Eén van de eerste onderdelen die in 2009 georganiseerd worden, is een éénmalig DSO Jubileum Kamp voor senioren. Je hebt dus nu de kans van je leven om mee te gaan met een enorm leuk en gezellig seniorenkamp.

Voor wie
Het kamp is bestemd voor alle DSO leden en donateurs met hun partners die in het korfbalseizoen 2008/2009 achttien jaar of ouder zijn.

kamphuis Wintelre.jpgWaar
We hebben een kamphuis gereserveerd in Wintelre, kampeerboerderij ’t Caves. Het kamphuis is geschikt voor 56 personen en heeft ook nog uitbreidingsmogelijkheden. Er is binnen een zeer grote en gezellige ruimte aanwezig waar alle activiteiten plaats kunnen vinden. Daarnaast is er een groot terras en sportveld direct voor het kamphuis. Een heel mooi bos bevindt zich op loopafstand.

Wanneer
Een korfbalvrij weekend is moeilijk te vinden, maar het is ons gelukt op 17,18 en 19 april 2009. De bedoeling is dat we vrijdagavond aankomen en zondag eind van de middag weer vertrekken. De exacte tijden worden nog bekend gemaakt.

Wat kost het
Er is geprobeerd om het kampgeld zo laag mogelijk te houden. We komen uit op 60 euro per persoon. Dit is inclusief kamphuur, eten en drinken.

Wat gaan we doen
Je gaat natuurlijk op een kamp mee om met elkaar gezellige en leuke dingen te onder¬nemen. Omdat het leeftijdverschil tussen de deelnemers best groot zal zijn, wordt er een kamprogramma samengesteld, waaraan iedereen mee kan doen.

Wie regelt het
Het kamp wordt geïnitieerd vanuit de jubileumcommissie, maar we hebben een zeer enthousiaste kampvader Patrick Michielsen bereid gevonden om dit kamp te trekken. Verder zitten Marianne Posthumus, Rob den Hollander, Stefanie van Kaam en Ria Verkijk in de organisatie.

Opgeven en betalen
Je kunt je opgeven voor dit kamp door onderstaande strook in te vullen. Dit is direct een eenmalige machtiging, zodat het kampgeld automatisch van je rekening afgeschreven wordt. Wil je liever zelf het geld overmaken, kan je het geld overmaken op rekening 12.60.20.000 tnv ckv DSO Klundert onder vermelding van kampgeld jubileumkamp. Opgeven kan uiterlijk tot 1 februari 2009. Geef je zo snel mogelijk op, want het aantal plaatsen is beperkt!!!!!

Inleveren strookjes
De strookjes kunnen ingeleverd worden bij Marianne Posthumus, Moye Keene 163, Patrick Michielsen ’t Hoorn Werck 21 of in de Jubileumkorf in de Kantine.


Ja, ik ga mee met het éénmalige DSO Jubileumkamp voor senioren en machtig hiermee ckv DSO Korfbal om het kampgeld van mijn rekening af te schrijven.

Naam deelnemer 1:.......................................    a 60,00
Naam deelnemer 2:.......................................    a 60,00
Naam deelnemer 3:.......................................    a 60,00
Naam deelnemer 4:.......................................    a 60,00

Rekeningnummer    ..............................       Totaalbedrag

Handtekening    

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

SponsorKliks

DSO Agenda