Hier weer even een update van de kampleiding. Zoals jullie inmiddels allemaal weten, is er met Pinksteren (vrijdag 29 mei t/m zondag 31 mei 2009) weer een fantastisch jeugdkamp. In verband met ons jubileumjaar vindt dit kamp plaats op ons eigen gezellige korfbalterrein. We gaangezellig in tenten slapen. Het kamp is dit jaar bovendien GEHEEL GRATIS!!! Dat betekent niet 10%, niet 25%, maar maar liefst 100% korting!!!

 Het zou leuk zijn als ALLE jeugdleden dit jaar mee op kamp gaan! Dus als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat dan alsnog heel snel!! En haal je teamgenoten over om hetzelfde te doen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hieronder vind je nogmaals een opgavestrookje voor degenen die het oude zijn kwijtgeraakt.

 

 

Het thema gaan we nu nog niet onthullen… Als je wilt weten wat het kampthema wordt, kom dan naar de jeugdplaybackshow op vrijdag 27 maart aanstaande. Dan zal de kampleiding met een fantastische act het thema bekend maken. Als je (of je ouders) nog vragen mocht hebben over het kamp, dan kunnen die uiteraard ook nog gesteld worden.

 

Tenslotte, bereid je maar vast voor op een FANTASTISCH KAMP met super activiteiten, spannende en grappige spellen en vooral veel lol en gein!! De kampleiding is al druk bezig met de voorbereidingen, dus dat gaat zeker goed komen!!

 

Tot kamp!!!!

De kampleiding: Arjan, Wim, Mariëlle, Titia, Corrie, Jasper, Miranda, Rob, Patrick, Anton, Jan en Angelique.