• Welkom bij DSO!

  Welkom bij DSO!

 • Het verhaal van DSO

  Het verhaal van DSO

 • DSO KangoeroeKlup

  DSO KangoeroeKlup

 • Accommodatie DSO

  Accommodatie DSO

 • DSO Familietoernooi

  DSO Familietoernooi

 • DSO PlayBackShow

  DSO PlayBackShow

 • DSO Schoolkorfbal Challenge

  DSO Schoolkorfbal Challenge

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Zoals ieder jaar stond DSO weer met de geel-zwarte stand op de vaste bekende plek. Maar dit jaar was toch anders dan de jaren voorheen. Dit jaar moest de braderie extra groot opgezet worden. Zo waren er meerdere podia, was het paalzitten na vele jaren weer terug in Klundert en was er ieder moment wel iets te beleven op de braderie.

Bij de DSO-stand waren er weer de activiteiten die we jaarlijks of om een aantal jaar terugzien. Zo kon men met touwtje trekken leuke kleine prijsjes winnen en kon er flink gegraaid worden in de grabbelton. Met het enveloppe trekken konden er mooie hoofdprijzen gewonnen worden als een bbq-set, een waterglijbaan, een zwembad en een schuurmachine.

De concurrentie bij het korfschieten blijft altijd mooi om te zien. Prachtig hoe de kinderen, maar ook volwassenen er alles aan doen om een puntje meer te scoren om in de prijzen te vallen. Dit jaar hadden bij de oudste leeftijdscategorie Frank Posthumus en Ben Stam de meeste doelpunten gescoord. Bij de welpen en pupillen lag het erg dicht bij elkaar en zijn Bram den Hollander en Rens Krijgsman in de prijzen gevallen. Bij de kangoeroes had Ilvy Nijhof de meeste doelpunten. Ilvy korfbalt nog niet en heeft toch de meeste punten weten te scoren. Erg knap! De prijzen worden van de week thuis afgeleverd.

Bij het boodschappen raden werd er 2 jaar achter elkaar het bedrag precies geraden. Dit was nu niet het geval, maar het lag wel erg dicht in de buurt. Ik weet niet of de volgende persoon thuis de boodschappen doet, maar J. Razenberg uit Hoge Zwaluwe heeft, met 2 eurocent naast het juiste bedrag, de inhoud van de boodschappenkar gewonnen. Het precieze bedrag was €85,23. We willen C1000 Henk Strootman hartelijk bedanken voor deze sponsoring!

Het hoogtepunt uit onze ogen gezien, was toch wel het Kreekschieten. Op zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur kon men over de Kreek heen schieten. Een groot succes waar een aantal mensen de bal in de korf wisten te raken. Omdat het de eerste keer was, was het voor ons een beetje zoeken. Zo hebben we ervoor gekozen om per half uur een smalle en een brede korf op de paal te zetten. Dit leidde allemaal tot mooie resultaten. Opvallend in het rijtje (onder dit verslag) is dat zelfs 3 niet-korfballers het voor elkaar hebben gekregen de bal in de korf te schieten. Erg knap! Iedereen die gescoord heeft is er vandoor gegaan met een heerlijke schnitte of een tegoedbon voor een schnitte. De mensen die een tegoedbon hebben gewonnen krijgen hun schnitte op zaterdag 29 juni 2013 thuis bezorgd door Bakkerij Henk Strootman. Bedankt voor het maken hiervoor!

De laatste activiteit op zaterdag bij de stand was de Grote Verloting. Het stond gezellig vol rondom de stand en de prijzen werden door Ria Verkijk en Willem van Dueren den Hollander bekend gemaakt.

Naar ons idee hebben we dit jaar weer laten zien dat DSO een actieve, gezellige en levende vereniging is. Maar om dit te organiseren konden we niet zonder een aantal mensen. Daarom willen we iedereen bedanken die in de stand heeft gestaan. Ook alle mensen die achter de schermen mee hebben geholpen en diverse sponsors allemaal hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Erik Bosman heeft weer foto's gemaakt bij het Kreekschieten en van de stand. Er zitten een paar leuke actiefoto's bij! Bedankt hiervoor Erik! 

Wij, als braderiecommissie, gaan nog evalueren. Hierin worden de goede dingen en de verbeterpunten naar voren gehaald. Als jullie nog feedback of ideeën voor ons hebben horen wij dit graag, via ons e-mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of spreek ons even aan. Dit kunnen we natuurlijk weer meenemen naar volgend jaar.

Met vriendelijke groet,

De braderiecommissie
Marc van den Ing, Anouk Vermeulen, Luuk van Oers en Sjoerd van Bezooijen

Prijzen korfschieten

Senioren, junioren & aspiranten
1e prijs Frank Posthumus    22 doelpunten Borrel voor 2
2e prijs Ben Stam                18 doelpunten Taart van Bakkerij Henk Strootman

Pupillen & welpen
1e prijs Bram den Hollander 16 doelpunten Bioscoopbon
2e prijs Rens Krijgsman        15 doelpunten Bart Smit bon t.w.v. €10,-

Kangaroes
1ste prijs Ilvy Nijhof 14 doelpunten Diabolo

Winnaars Kreekschieten:
Sander Driesse, Remco Posthumus, Frank Posthumus, Rubin van Dueren den Hollander, Sjoerd van Bezooijen, Willem van Dueren den Hollander, Alex den Hollander, Jeroen Strootman, Rob den Hollander, Jasper Kaijen, Patrick Michielsen, Jelle van Saane, Kevin van Andel, Youri van Wingerden

Winnaar boodschappen raden:
J. Razenberg te Hoge Zwaluwe

ozio_gallery_nano

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

SponsorKliks

DSO Agenda