• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 is in de winning mood. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. Afgelopen weekend een prima positie om ook tegen VIOS in Willemstad de punten te pakken. Al jaren komen de twee ploegen elkaar in de veld- en de zaalcompetitie tegen. Steeds blijken de wedstrijden een spannende aangelegenheid. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en geven elkaar nooit veel ruimte. Er zijn een aantal spelers die zowel in het ledenbestand van DSO als van VIOS hebben gestaan. Een garantie voor extra sjeu aan het geheel.

Er was veel publiek op de wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 uit de poule afgekomen. Vios opende de score. De stand ging gelijk op. Dankzij een doorloopbal van Remco Posthumus kwam DSO voor het eerst in de wedstrijd op 2 doelpunten voorsprong. Helaas liet DSO Vios toch weer terug komen. Maar dankzij een goede inzet van het gehele team wist DSO de wedstrijd toch naar de hand te zetten en bouwde DSO de voorsprong langzaam op. Jammer genoeg maakte DSO het zich in de 2e helft erg moeilijk door een minder goede afronding, hierdoor kon VIOS tot op 1 punt naderen. Na een spannende slotfase bleek DSO toch de sterkste. Het team bedankt het publiek, mede dankzij hun steun is de vijfde overwinning op een rij een feit.

DSO 2 speelde uit tegen Oranje Wit en maakte geen sterke start. De tegenpartij nam in de eerste heelft een voorsprong van 6-2. DSo wist net voor rust terug te komen tot 7-6. Na de rust kwam Oranje Wit opnieuw beter uit de startblokken. Door flink doorzettingsvermogen aan DSO kant wist DSO de stand weer gelijk te trekken. Het kon niet uitblijven dat DSO eens een keer de punten ging pakken. Paul Langeweg zorgde op de valreepvoor de eerste overwinning van DSO 2 in de tweede klas. Hij scoorde in de laatste fase een prima doelpunt. Een geweldige teamprestatie!

DSO jeugd

Ook DSO E1 moest op deze mooie zaterdagmorgen korfballen en wel uit tegen Sporting Delta E3. Met enthousiasme ging DSO van start. Dit was erg goed te merken want binnen 10 minuten was het al 0-2. Door twee mooie schoten van Lotte Eland. DSO was erg scherp en had veel kansen. Helaas kon de tegenstander er ook wat van, ze kwamen terug tot 3-2. Tot nu toe was dit de beste wedstrijd van het E1, de volgende keer pakt het team de punten.