• 5
  • 6
  • 7

DSO B1 kampioen! + foto's DSO B1 en A1

DSO B1 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd tegen Sporting Delta. Bij gelijkspel of winst was het B1 zeker van het kampioenschap.

Dat DSO B1 kampioen ging worden, werd al snel duidelijk. In snel tempo wisselde de ene na de andere succesvolle aanval elkaar af.
Bij rust stond er al een mooie voorsprong op het scorebord en na rust ging het B1 goed door. Met een uitslag van 12-1 mocht DSO zichzelf een terechte winnaar en kampioen noemen.

Na afloop van de wedstrijd kon de champagne open en konden de rozen en snoepzakken worden uitgedeeld.

Het DSO B1 zal tijdens de jeugdplaybackshow nogmaals worden gehuldigd, samen met de andere kampioenen...?

DSO B2 en DSO E3 spelen a.s. zaterdag hun kampioenswedstrijd! Uiteraard roep ik weer IEDEREEN op om deze jeugdteams aan te moedigen a.s zaterdag!

za 17-03-2012  10:00u  ADO E3 - DSO E3 (De Schenkel / 'S-GRAVENDEEL)
za 17-03-2012  12:45u  DSO B2 - Terda B1