DSO 1 heeft ook de tweede wedstrijd van het zaalseizoen verloren. In een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd trok KVK aan het langste eind: 22-25.

Met Jean-Paul op de plaats van de zieke Remco begon DSO rond half 6 aan de wedstrijd. Beide ploegen stonden nog op 0 punten, terwijl de verwachting vooraf toch was dat zowel DSO als KVK in deze poule mee zou moeten kunnen doen om de bovenste plaatsen. Tijdens de wedstrijd bleek ook wel waarom. Beide ploegen scoorden gemakkelijk. Vrije ballen, doorloopballen en ook afstandschoten onder behoorlijke druk vlogen binnen. Bij rust stond het al 13-14!

In de tweede helft ging KVK door met scoren en stokte de doelpuntenmachine bij de thuisploeg. Het gaatje werd 4, later zelfs 6 en dat gat wist DSO nooit meer te dichten. Coach Marcel de Jong probeerde met wat wissels alsnog de aansluiting te vinden, maar dichterbij dan 3 doelpunten kwam DSO niet, eindstand 22-25.

DSO kan terugkijken op een prima wedstrijd waarin alle 8 basisspelers wisten te scoren. Na de 17 doelpunten van vorige week werd er ook deze week weer genoeg gescoord, maar opnieuw bleek het niet genoeg voor de overwinning. Complimenten aan KVK, die ploeg was vandaag echt geweldig op dreef. Als ze dit iedere wedstrijd op de mat kunnen leggen zouden ze zomaar bovenaan kunnen eindigen.

Voor DSO nu zaak om in ieder geval de eerste punten te gaan pakken. Volgende week speelt DSO 1 om 8 uur 's avonds tegen Atlas. Opnieuw een pittige tegenstander, maar DSO gaat er alles aan doen om die wedstrijd te winnen.