DSO 1 is er niet in geslaagd de belangrijke thuiswedstrijd tegen TOGO te winnen. De bezoekers uit Goes pakten 2 hele belangrijke punten en vinden zo de aansluiting met de ploegen daarboven. Het beloofd een enorm spannende ontknoping te gaan worden in deze derde klasse. Uitslag: 18-19.

TOGO begon beter aan de wedstrijd. De eerste 2 aanvallen leverden direct 2 goals op en niet viel later kwam de ploeg zelfs op 0-3. DSO begon slap, maakte veel fouten en de afronding was niet scherp. TOGO kon zo de voorsprong gestaag gaan uitbouwen en er stond bij rust een verschil van 5 doelpunten op het scorebord. Illustratief voor het matige spel van DSO waren wel de 2 gemiste strafworpen.
Na de (terechte) donderspeech in de rust begon DSO beter aan de tweede helft. Jean Paul werd al snel in de ploeg gebracht en die wissel pakte goed uit. Er kwam nieuwe energie in de ploeg en puntje voor puntje kroop DSO dichter naar TOGO toe. Halverwege de tweede helft stonden beide ploegen weer op gelijke hoogte en een spannende slotfase brak aan. Juist in deze fase begon TOGO ook weer te scoren en kwamen ze via een paar zuivere heren toch weer op voorsprong. DSO gaf zich echter nog niet gewonnen en met nog 2 minuten op de klok kwam DSO nog een keer terug tot 17-19. TOGO speelde vervolgens de aanvallen slecht uit waardoor DSO nog kansen kreeg op de aansluitingstreffer en die werd ook gemaakt: 18-19. TOGO was opnieuw niet in staat de bal in het aanvalsvak te houden en zo mocht DSO nog 1 keer op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er helaas niet meer.

Door deze nederlaag, en de overwinning van NIO op Seolto, staat DSO nu 7e, met nog maar 1 puntje voorsprong op TOGO. In de derde klasse degradeert de nummer laatst sowieso en ook de 2 slechte nummers 7 van alle poules spelen volgend seizoen in de 4e klasse. Voor DSO zaak om de resterende 6 wedstrijden als finales te beschouwen en om week in, week uit alles te geven. Te beginnen volgende week op bezoek bij ADO. Die ploeg leed een verrassende nederlaag met 13-10 tegen Dijkvogels.