DSO 1 heeft voor de tweede week op rij verloren. Na de nederlaag in Schiedam tegen Nexus volgde nu een nederlaag in Rotterdam tegen OZC.

DSO begon bijzonder slap en zonder overtuiging aan de wedstrijd. OZC profiteerde dankbaar en liep al snel uit naar een ruime voorsprong. Halverwege de eerste helft nam coach Mandy een time-out om de boel weer even op scherp te zetten. Dat lukte aardig, want OZC kwam in het restant van de eerste helft nog slecht 1x tot score. DSO kroop dichterbij en door een benutte strafworp van Rubin kwam de ruststand op 8-5.

In de tweede helft kwam DSO al snel op 8-6 en daarmee werd het startsein gegeven voor een spannende tweede helft. OZC beperkte zich in die fase vooral tot fysiek geweld en commentaar op de matig fluitende scheidsrechter. DSO wist echter niet optimaal te profiteren en bleef achter de feiten aanlopen. Halverwege de tweede helft was het gaatje nog maar 1, maar een onnodige overtreding zorgde voor een strafworp die feilloos werd benut door OZC. In het restant van de wedstrijd lukte het DSO niet meer om het gaatje van 2 te dichten. In de absolute slotfase scoorde OZC nog 2x, waardoor de uitslag wat geflatteerd op 16-12 uitkwam.

Door zo slecht aan de wedstrijd te beginnen kwam DSO nooit echt lekker in een flow. OZC was vandaag de betere en pakte uiteindelijk verdiend de punten. Voor DSO nu wel zaak om de komende 2 wedstrijden punten te gaan pakken. Eerst thuis tegen Conventus en vervolgens nog op bezoek bij Ventura Sport.