Met de overgang van C1000 naar Albert Heijn loopt ook de hoofdsponsoring van DSO door C1000 deze zomer af. Wij zijn erg blij dat Henk Strootman de sponsoring van DSO wil voortzetten. Dat zal niet alleen met Albert Heijn gebeuren, maar ook met het collectief Indeklundert.nl waar DSO meer aandacht aan zal geven.

Indeklundert.nl wil een platform bieden aan de Klundertse verenigingen, organisaties en winkels met als doel bekendheid in en rond Klundert. Henk Strootman draagt Indeklundert.nl een warm hart toe en wil de deelnemende winkeliers graag verenigen en steunen, om zo een sterke Klundertse middenstand te behouden. Indeklundert.nl zal vanaf het nieuwe seizoen de shirts en de trainingspakken van DSO 1 en 2 sieren en zal ook op diverse andere plaatsen binnen DSO getoond worden. Daarnaast zal op verschillende plaatsen de huidige C1000 reclame vervangen worden door Albert Heijn.

Zaterdag tekenden Henk Strootman en DSO-voorzitter Hans Posthumus het contract dat Indeklundert.nl en Albert Heijn voor de komende seizoenen aan DSO verbindt.