• Welkom bij DSO!

  Welkom bij DSO!

 • Het verhaal van DSO

  Het verhaal van DSO

 • DSO KangoeroeKlup

  DSO KangoeroeKlup

 • Accommodatie DSO

  Accommodatie DSO

 • DSO Familietoernooi

  DSO Familietoernooi

 • DSO PlayBackShow

  DSO PlayBackShow

 • DSO Schoolkorfbal Challenge

  DSO Schoolkorfbal Challenge

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

De finalewedstrijd op het schoolkorfbaltoernooi tussen Molenvliet 1 en Bastion 1 is met 6-2 gewonnen door de Molenvlietschool. Het Bastion had met minder korfballers in het team de gehele dag knap gepresteerd, maar greep uiteindelijk net naast de prijzen.

Ondanks de zeer slechte weersvoorspellingen bleef het de gehele dag droog en werd het 's-middags zelfs nog aangenaam op het veld en het terras. Het mooie weer zorgde er in ieder geval voor dat er 's-middags 2 keer zoveel kinderen aan de spelletjes meededen dan vorig jaar. Er waren 60 deelnemertjes bij het sjoelen, korfschieten, schmincken, ringwerpen, bliklopen en blikgooien.Bij de wedstrijden werd er fel gestreden tussen de diverse scholen. In de jongste categorie namen de kinderen ook nog strafworpen gedurende 5 minuten. De uitslag van de strafworpcompetitie: In poule D won Molenvliet 6 met 77 doelpunten, in poule E was Bastion 6 met 30 doelpunten de winnaar.

De winnaars van de poulewedstrijden:
Poule A: Molenvliet 1, Poule B: Rietvest 1, Poule C: Rietvest 2, Poule D: Rietvest 3, Poule E: Bastion 6.

Voor de winnaars was er deze keer geen beker voor de school, maar wel een medaille voor elk kind uit het winnende team. Uiteraard was er nog wel de wisselbeker die dus verhuist van het Palet, winnaar van 2004, naar de Molenvliet, winnaar van 2005. Voor alle deelnemers was er nog een uitnodiging voor de disco van dezelfde avond, een uitnodiging voor het dubbelschiettoernooi, en een mooie geel-zwarte DSO-pen.

Alle medewerkers weer hartelijk bedankt voor jullie inzet. We kunnen terugkijken op een leuke, geslaagde dag, waarbij ik het idee had dat alle deelnemers maar ook alle DSO-vrijwilligers het prima naar hun zin hebben gehad.

Marianne Posthumus

Na een gezellige dag korfballen, kon er nog even worden gedanst bij korfbalvereniging D.S.O........

Je zou denken dat een schoolkorfbaltoernooi erg veel energie kost en dat je lekker in de bank ploft wanneer je thuis komt. Nou toch niet, zo'n 50 kinderen vonden het nog best de moeite waard even na te babbelen en wat te dansen in de kantine van D.S.O. Er waren ook veel trainers en coaches gekomen om de dag samen leuk af te sluiten. Al met al waren er ruim 60 personen aanwezig in de kantine. Het was gezellig druk dus. Op het begin van de avond moest menigeen nog wel even loskomen, maar de stemming zat er al snel goed in.

DJ Th!js verzorgde de muziek en maakte er een ware danswedstrijd van. Verder werden verschillende polonaises gelopen en gingen een aantal jongens zelfs breakdancen. Sommige moeders voelden zich plots ook weer lekker jong en gingen wild mee uit hun dak. Het was een top afsluiting van een top dag!

Corrie Crezee

{gallery}/schoolkorfbal/2005{/gallery}

HoofdSponsor

HoofdJeugdSponsor

DSO Agenda

22 augustus

19:30 DSO 2 - Oranje Wit 4 (oefenwedstrijd)
20:45 DSO 1 - Oranje Wit 3 (oefenwedstrijd)

23 augustus

18:00 Jachtseizoen E t/m A, viering 60 jaar korfbal

24 augustus

Koppelschiettoernooi, viering 60 jaar korfbal

30 augustus

18:00 Bonte avond Kangoeroes en F, viering 60 jaar korfbal

31 augustus

10:00 Startersdag, viering 60 jaar korfbal
14:30 DSO 2 - ADO 2 (oefenwedstrijd)
16:00 DSO 1 - ADO 1 (oefenwedstrijd)
20:00 60 jaar korfbal, Foto's & films uit de oude doos

03 september

19:30 DSO 2 - ACKC 2 (oefenwedstrijd)
20:45 DSO 1 - ACKC 1 (oefenwedstrijd)

04 september

19:30 NAC vergadering

18 september

20:00 Kampvergadering

23 september

20:00 Bestuursvergadering