Hoi allemaal!
Sneeuw op de straten, kerstliedjes op de radio… ja hoor, de kersttijd is weer aangebroken! Dat betekent niet alleen gezelligheid in huis, maar ook bij DSO! Om de kerst met elkaar te vieren, hebben we weer wat leuke activiteiten op de kalender staan.

Allereerst gaan we weer KERSTKAARTEN op vrijdag 14 december a.s. Deze avond zal beginnen om 20.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent.

Tijdens het kaarten of darten zullen we rondgaan met lekkere hapjes en zullen we de winnaars van deze avond verblijden met heuse kerstcadeautjes! Dus zorg dat jullie allemaal aanwezig zijn op deze gezellige kerstavond.

Zoals jullie al op de site en in de Flits hebben kunnen lezen, vindt op 22 december het GALA plaats. We zullen iedereen die zich heeft opgegeven voor het galadiner welkom heten met een welkomstdrankje om 19.00 uur.

Na het diner, zullen we plaats maken voor het spetterende galafeest. Voor het feest heb je jezelf niet op hoeven te geven, dus kom allemaal mee feesten! Je bent voor het feest al welkom vanaf 21.00 uur.

We hopen jullie allemaal terug te zien op vrijdag 14 en zaterdag 22 december in de kantine van DSO!

Tot dan.

Groeten,

NAC