Beste leden en familie/kennissen/collega's/vrienden/vriendinnen van leden,

Woensdag 20 februari organiseert DSO weer een sport- en toernooidag voor de groepen 1 t/m 4. 's Morgens onder schooltijd nemen de groepen 1 en 2 van 4 Klundertse scholen deel aan onze Giga Kangoeroedag: een sportdag vol leuke korfbalgerelateerde en niet korfbalgerelateerde activiteiten. In het middagprogramma komen de opgegeven teams van de scholen uit Klundert, Willemstad, Fijnaart en Noordhoek naar De Niervaert toe om mee te doen aan het Minitoernooi. Een toernooi met korte korfbalwedstrijdjes tegen elkaar waar naast een hoop korfbalplezier ook nog eens om een beker gestreden wordt. Klinkt gezellig hè? Dat is het ook!

We zouden dit jaar graag, naast de foto's die we maken ook graag een aftermovie willen hebben van deze dag. Een toffe manier om ons toernooi via verschillende mediawegen in de publiciteit te brengen en voor het volgende jaar een prima filmpje om ons toernooi te promoten! 

Ben jij iemand of ken jij iemand die kan filmen en een gave aftermovie in elkaar kan zetten? Laat het ons weten! Misschien is het je hobby? Misschien doe je er een opleiding voor en kan je er vrije studiepunten mee halen? Misschien ben je vlogger en zie je hier wel een uitdaging in? Lijkt het jou leuk om 20 februari a.s. te komen filmen en hier aftermovie van te maken of heb je er misschien nog een vraag over? Neem dan contact op met Sjoerd van Bezooijen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,

namens de werkgroep Giga Kangoeroedag/Minitoernooi,

Sjoerd van Bezooijen