Het verhaal van DSO

Tijdens de braderie van Klundert op 23 juni waar DSO ook weer vertegenwoordigd zal zijn, zal de Grote Verloting worden gehouden. Dit jaar zal de Grote Verloting in het teken staan van het komende jaar waar DSO haar 60 jarig bestaan zal vieren. Er zullen mooie prijzen te winnen zijn zoals de nieuwste Fitbit en een tegoedbon van 200 euro voor de Albert Heijn.

Aan het begin van het nieuwe buiten seizoen zal aan elk spelend lid een lotenboekje met 10 loten worden meegegeven van maar 1 euro per stuk. We willen jullie vragen deze te verkopen aan je ouders, ooms, buren en andere mensen die DSO een warm hart toe dragen.

Dit jaar heeft DH Afbouw de DSO Grote Verloting mogelijk gemaakt door de bedrukking van de loten te sponsoren!

Wij willen alle leden alvast bedanken voor jullie hulp om er samen een mooie actie van maken waarbij de opbrengsten volledig naar DSO zullen gaan om weer geweldige evenementen te kunnen organiseren en DSO gezond te houden.

Lianne en Roeland

#GroteVerloting #WijZijnDSO #SamenInActie