• 5
  • 6
  • 7

Met volle sporttassen en kofferbakken begaf een negental DSO 6 spelers zich naar Oud- Gastel.

Na een overweldigende opkomst op de training van afgelopen dinsdag was de voorbereiding voor deze wedstrijd in elk geval één van de betere in maanden.
Bij aankomst op het sportpark van Juliana was het stil en leeg. We pakten nog even onze rust op het heerlijke grasveld en fantaseerden over een klinkende overwinning.

Toen het veld tien minuten voor aanvang dan toch uitgerold lag kon de warming- up beginnen. Een heerlijk zonnetje en prima temperatuurtje zorgde voor prettig korfbalweer.

Het vak dat vorige week zo lang had moeten verdedigen startte in de aanval met als bedoeling zo vlot mogelijk te scoren.

De meest flitsende acties afgewisseld door de meest onhandige resulteerde in een aantal van twee doelpunten bij de rust.

De zeer sportieve tegenpartij wist ook 2 doelpunten te scoren. In de rust gaven de DSO spelers elkaar de nodige en aanwijzingen en beloofden elkaar dit potje toch echt niet te gaan verliezen.

Arjan de Vos kwam er vers in moest de zware last om te scoren waar gaan maken. Met een lange adem en een hoop geduld werd het laatste kwartier dan eindelijk een DSO-kwartiertje. Arjan scoorde drie keer en invalster Annemiek van de Nobelen scoorde er met tomeloze inzet ook een paar. Zonder deze twee sterspelers had het waarschijnlijk opnieuw op een nederlaag uitgelopen.

DSO 6 won met 10-4 waarbij aangetekend moet worden dat er wel een veelvoud van kansen misgegooid zijn. Wij blijven oefenen Arie!