• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO speelde als enige team thuis afgelopen zaterdagmiddag. Zogezegd de thuistopper van 25 mei: DSO 6- Korbatjo 5. Altijd fijn dat de hekwerken dan volhangen met kijkers en het terras uitpuilt van de supporters. In de eerste helft werden al deze supporters geëntertaind met de meest grandioze acties van verschillende spelers. Met name de mannen uit het sfeerteam waren enorm goed op dreef en jawel dit keer dus binnen de lijnen en met een bal in de hand in plaats van een sapje. De spanning bleef aardig in de wedstrijd doordat de tegenstanders uit Oud- Beijerland ook zo hun doelpunten scoorden.

Na de rust sloeg het scorend vermogen van DSO vast. Er werd adembenemend lang niet gescoord. Terwijl de bal haast de hele tijd in het aanvalsvak bleef of wel heel snel weer terug kwam door het sterk verdedigende vak, werd er niets verzilverd. Korbatjo kwam nog erg in de buurt toen het scorebord 6-6 aangaf. Gelukkig mocht er toen worden aangevallen door het andere vak, dat vlot 2 keer scoorden. Zo kwam er weer wat meer lucht en werd de eindstand uiteindelijk 9-7 voor DSO.

Het zal wonderbaarlijk zijn wil DSO nog gelijk met VIOS op de eerste plaats eindigen in de poule, maar het zou zo maar kunnen dat Juliana volgende week kan stunten tegen VIOS. Als DSO dan ook gewoon de punten uit 's Gravendeel meeneemt is het tijd voor een feestje. Dan moet hierbij ook meteen gezegd worden dat DSO 1 zich gaat handhaven en wint van ONDO.

Waarom ook niet eigenlijk; Het kan vriezen, het kan dooien je moet gewoon genoeg ballen raak gooien!