DSO 1 had goed vertrouwen in de wedstrijd tegen Scheldevogels in Bergen op Zoom. DSO betrad met overtuiging het veld en zette zich volledig in om de eerste winstpunten tot een feit te maken. DSO wist Scheldevogels met goed verdedigen onder druk te zetten.In de rust stond DSO met 2-8 op voorsprong. De doelpunten van de tegenstander kwamen voort uit strafworpen.  Aanvallend vielen de doelpunten voor DSO zaterdag gelukkig ook. DSO won de wedstrijd dan ook met 8-10.

DSO 2 liep in de beginfase van de wedstrijd achter de feiten aan tegen Koag, maar kwam later even op voorsprong. Uiteindelijk wist DSO geen vuist te maken en moest het met een gelijkspel terug naar Klundert.

DSO 3 speelde donderdag in een inhaalwedstrijd nog net gelijk met 7-7. Zaterdag ging het DSO 3 wat gemakkelijker af en won het simpel van Good luck in Middelharnis.

DSO 4 had een off –day in Willemstad en liet niet zoveel mooi korfbal zien. Vios mag zich kampioen van de poule noemen. DSO 6 speelde afgelopen zaterdag in Hendrik Ido Ambacht, Elly Noordink opende de score voor DSO. Daarna scoorde DVS nog twee keer zodat DSO met een 1-2 achterstand de rust in ging. Na de rust ging de wedstrijd gelijk op,allebei de teams kregen best veel kansen maar hadden de pech bij de afronding. Mede door doelpunten van Mart Stam en Ies Hollemans ging het zesde met de winst naar huis.

DSO jeugd
DSO A1 speelde voortreffelijk in Tilburg. Tilburg wilde het spel bepalen door achterverdedigen en de heren steeds te laten meevangen. DSO liet zich niet van de wijs brengen en won met 6-8.

DSO A2 speelde thuis tegen Voltreffers uit Oosterhout. Na een start vol mat acties pakte Voltreffers de voorsprong. DSO liet de kop niet hangen en wist de stand gelijk te trekken. Tot aan de rust werd er door beide teams nog gescoord en pakte de tegenstander weer de voorsprong. Het scoren verliep in de tweede helft moeizaam, maar verdedigend was het A2 goed bezig. Helaas was de tijd om toen DSO nog maar een doelpunt achter stond. DSO E speelde gelijk tegen Juliana. DSO creëerde veel kansen, maar scoorde te weinig anders had er zeker winst in gezeten. De strafworpensessie won het E wel.