De selectie heeft het seizoen afgesloten met gemengde gevoelens. In Vlissingen won DSO 2 eenvoudig van Seolto 2, het eerste redde het net niet.

DSO 2 heeft zo het seizoen in stijl afgesloten. Na het zware en toch ook teleurstellende zaalseizoen werden 6 van de 7 wedstrijden op het veld gewonnen en eindigt de ploeg zeer knap op de 3e plaats in de reserve 2e klasse. Seolto had geen schijn van kans en DSO had het aan zichzelf te danken dat het bij 14-21 bleef. Desondanks een mooi resultaat. Nico kon zo afscheid nemen als coach met een mooie overwinning.

DSO 1 verloor helaas met 19-17. Seolto stond de gehele wedstrijd op voorsprong en behield die ook tijdens de spannende slotfase. DSO kwam nog heel dichtbij, maar een overwinning zat er net niet in. DSO 1 eindigt door door dit resultaat laatste in de 2e klasse met slechts 2 punten en mag zich volgend seizoen gaan revancheren in de 3e klasse.

Het seizoen zit er nu bijna op. Nog een paar trainingen en natuurlijk het koppelschiettoernooi en dan even lekker genieten van de zomerstop. Namens de selectie iedereen bedankt voor alle support dit seizoen en graag tot volgend jaar!

HoofdJeugdSponsor

20:00 Bestuursvergadering