DSO 1 heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Na een goede eerste helft verliep het in de tweede helft een stuk moeizamer, maar werden wel gewoon de 2 punten behaald, 14-9.

Tegenstander Zaamslag wisselt promotie in de vierde klasse ieder jaar af met degradatie in de derde klasse. DSO was dus favoriet voor de zege in dit onderlinge duel. De ploeg begon ook goed aan de wedstrijd, binnen no-time stond het 3-0. Zaamslag had maar weinig in te brengen en kon af en toe een doelpunt meepakken uit een ver afstandschot. Bij rust was het verschil al flink opgelopen en lag DSO op schema om de 20 doelpunten te gaan halen: 10-4.

In de tweede helft kwam DSO er echter geen moment meer in. De overwinning kwam nooit in gevaar maar het spel werd gezapig, de afronding matig en de scherpte ontbrak om daadwerkelijk de 20 goals nog te kunnen halen. DSO scoorde in de tweede helft nog maar 4 keer en verloor de 2e helft zelfs met 4-5, einduitslag 14-9. Net als vorige week dus 1 helft met prima korfbal en de andere helft om snel te vergeten.

Volgende week gaat DSO op bezoek bij koploper Keep Fit. De ploeg uit Roosendaal is ijzersterk begonnen aan het seizoen en zal er alles aan doen om ook DSO te verslaan. Voor DSO zaak om volgende week een volledige wedstrijd goed te spelen, want met 1 helft goed korfbal gaat het een lastig verhaal worden.