• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 heeft helaas niet weten te winnen van TOGO. In Klundert waren de twee ploegen de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd, maar trok TOGO toch aan het langste eind: 15-18.

Met Olaf als vaste vervanger van Erik en Jean Paul op de plaats van Frank begon DSO goed aan de wedstrijd. Er werd al snel een 4-1 voorsprong gepakt. TOGO knokte zich echter knap terug en kwam zelfs op voorsprong, 4-6. Vervolgens zakte TOGO weer weg en kon DSO de voorsprong weer overnemen. Echt uitlopen deed de thuisploeg niet, waardoor het verschil nog voor rust kon worden teruggebracht naar 2.

In de tweede helft viel DSO stil. TOGO profiteerde en zo ontstond er een spannende slotfase. Daarin bleken de gasten net wat doeltreffender en gingen zij er met de winst vandoor. Een zure nederlaag voor DSO want bij de rust zag de wereld er nog heel anders uit. Voor DSO nu zaak om de komende weken tegen Scheldevogels, Blauw Wit en KVK punten te pakken zodat de ploeg bovenin blijft meedoen. Keep Fit staat nog altijd ongeslagen bovenaan, maar daaronder staan 4 ploegen op 2 punten van elkaar, waaronder DSO.