DSO 1 is goed begonnen aan het zaalseizoen. In Goes werd er met 15-18 gewonnen van TOGO.

Ook in de zaalcompetitie komt DSO uit in de derde klasse. Op papier is het een zware poule met veel gelijkwaardige teams en dus is het belangrijk gelijk goed aan het seizoen te beginnen. De afgelopen weken behaalde DSO tijdens oefenwedstrijden uitstekende resultaten met vooral heel veel doelpunten en nu was het zaak ook tijdens de seizoensopening gelijk goed te starten. Nog altijd zonder Erik, maar verder in de vertrouwde basisopstelling, begon DSO goed in Goes.  Aanvallend werd er in een hoog tempo gecombineerd en ook de rebound was gelijk goed verzorgd. De schutters van DSO konden daardoor lekker vaak aanleggen en dit resulteerde in flink wat doelpunten. TOGO bleef echter knokken en de ploeg zorgde ervoor dat DSO nooit kon uitlopen naar een voorsprong groter dan 2 doelpunten. Ruststand: 10-11.

In het eerste kwartier van de tweede helft werd door DSO het verschil gemaakt. Van 10-11 bij rust werd het 10-15 en dat gat kreeg TOGO niet meer dicht. Het lukte DSO om 1 vak van TOGO volledig lam te leggen en daardoor kon het andere vak van DSO geduldig op zoek naar doelpunten en die kwamen er uiteindelijk ook. Rubin werd nog ingebracht voor wat extra reboundkracht en hierdoor kon Frank blijven herhalen. Hij zou uiteindelijk 9x scoren. In de laatste 10 minuten werd er maar weinig meer gescoord en TOGO was niet bij machte er nog een slotoffensief uit te persen. DSO won de wedstrijd met 15-18.

Een geweldige opening van het seizoen voor DSO. De ploeg bleef keihard werken en er straalde een enorme dosis gretigheid van de ploeg af. Zodoende gaat DSO aan kop in de poule samen met Paal Centraal en NIO. ADO en Dijkvogels speelden gelijk en TOGO, Korbatjo en Seolto verloren. Volgende week speelt DSO thuis tegen ADO en gaat de ploeg er alles aan doen om deze mooie start een passend vervolg te geven.