DSO 1 heeft ook de tweede confrontatie met Ventura Sport niet gewonnen. In Strijen waren de ploegen lang aan elkaar gewaagd, maar trok Ventura Sport aan het langste eind: 16-13.

Niet voor het eerst dit seizoen stond er zaterdagmiddag een behoorlijke wind. Beide ploegen werden daardoor gedwongen om vanaf 1 kant aan te vallen. Het was dan ook niet heel vreemd dat de doelpunten in de eerste helft schaars waren. Ventura Sport en DSO hadden beiden een vak met reboundoverwicht, waardoor het lang gelijk op ging. Helaas begon het gebrek aan scorend vermogen DSO gedurende de wedstrijd opnieuw parten te spelen. Ventura Sport pakte vervolgens het initiatief en DSO moest wederom in de achtervolging.

Ook in de tweede helft liep DSO steeds achter de feiten aan. Ventura Sport bleef aan de goede kant van de score en leek de wedstrijd te gaan winnen. Toch kwam DSO nog heel dichtbij, het gat werd zelfs nog verkleind naar 1 doelpunt met nog 2 minuten te spelen. DSO onderschepte de bal, maar helaas werd de bal vervolgens onzorgvuldig naar het aanvalsvak gebracht, waardoor Ventura Sport weer in de aanval mocht en uit die aanval viel de 15-13. De 16-13 in de laatste seconde was nog voor de statistieken.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er nu op. DSO staat samen met NIO op een gedeelde 4e plaats met 7 punten. Ventura Sport volgt met 6 punten, Conventus heeft er 4 en Gemini staat laatste met 3 punten. Na het zaalseizoen zal DSO dus nog vol aan de bak moeten. Nu maakt de ploeg zich klaar voor het zaalseizoen, waarin DSO in de 4e klasse uitkomt en er alles aan zal doen om kampioen te worden.