DSO 2 mocht na een heftige en emotionele week aantreden tegen GKV 3, gelukkig is er bij DSO aan focus en inzet geen gebrek en wist DSO zaterdag voor de 100% er te staan.

GKV was op voorhand een pittige, maar niet onverslaanbare tegenstander, na een tactische bespreking, ging het echte werk beginnen.

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, er werden goede aanvallen uitgespeeld, verdedigend kregen we de tegenstanders door en zo kon DSO bij blijven, helaas vielen er net voor rust vrij snel 2 doelpunten in aan de kant van GKV. Ruststand 8-10

Rob besprak in de rust goed en duidelijk wat er anders moest en we gingen met goede moed verder...

In de tweede helft kwam DSO beter uit de verf, en de 2 verschil werd weer gelijk, echter vergat DSO zijn kansen af te maken, hierdoor werd er besloten om tactisch te wisselen en kwamen JP en Frank in het veld, DSO wist nog een punt voor te komen, maar uiteindelijk na een spannende slotfase kwam GKV weer op gelijke hoogte. Zo kwam de eindstand op een terechte 14-14.

DSO 2 heeft weer geknokt voor wat ze waard waren, en laten zien dat ze echt niet ten onder doen tegen stabiele 2de klassers.

Tijd om de leerpunten weer mee te nemen naar volgende week, DSO 2 gaat dan naar KCR om weer vollebak voor punten te gaan.

We willen DSO 1 bedanken dat ze weer klaar zaten voor ons #2teams1selectie #wijzijndso ??

En supporters weer bedankt voor de steun en aanmoedigingen en tot de volgende keer!