• 4
  • 5
  • 6
  • 7

DSO 1 en 2 speelden uit in Zwijndrecht. DSO 1 nam voorsprong in de eerste helft, maar wist dit niet te behouden.

Het resultaat was net als een week eerder een spannende pot tot de laatste seconde. Rubin van Dueren den Hollander, scoorde de winnende voor DSO. DSO 2 jojode van voorsprong naar achterstand tegen Conventus. Uiteindelijk had DSO de langste adem en nam de punten mee uit Zwijndrecht.

DSO 3 moest aantreden tegen het nog puntloos ONDO 2, dus er lagen kansen voor de eerste volle winst. De plaats van de afwezige heren werd zeer goed ingenomen door Remco Posthumus en Jeroen van Dam. De wedstrijd kwam moeizaam opgang, maar de eerste helft ging DSO rusten met een 4-6 voorsprong. In de tweede helft kwam ONDO nog gevaarlijk op 1 punt. De wissel betekende de ommekeer in de wedstrijd. Karolien Michielsen zorgde met haar drie doelpunten voor de winst en dat de punten mee gingen naar Klundert, einduitslag 8-13.

DSO 4 speelde uit tegen koploper Voltreffers. DSO liet zien wat het in huis had, met veel balbezit. Scorend kwam het vierde in de tweede helft beter op gang en kon aansluiting bij Voltreffers vinden. Met een doelpunt te weinig voor DSO blies de scheids af. DSO 4 was tevreden met het resultaat ondanks het verlies.

DSO 6 speelde uit tegen Ventura Sport 4, al snel kwam de tegenstander met 3-0 achter. Helaas kwamen ze stap voor stap dichterbij, de rust ging dan ook in met 5-5.Na de rust ging het even gelijk op totdat Ventura Sport een gaatje sloeg, het zesde vocht wat het waard was maar met een 11-9 uitslag bleven de punten in Strijen.